Iznenađujuće ukusan hot dog uz INA Loyalty!

Sakupljanjem bodova putem INA Loyalty programa, iznenađenja postaju sve bolja! Pri prelasku iz statusa Blue u status Silver čeka vas dar dobrodošlice – hot dog ili sendvič. Zlatko Horvat, proslavljeni rukometaš i ambasador INA Loyalty programa odabrao je hot dog Crispy bacon.

Sakupljanjem bodova putem INA Loyalty programa, iznenađenja postaju sve bolja! Pri prelasku iz statusa Blue u status Silver čeka vas dar dobrodošlice – hot dog ili sendvič. Zlatko Horvat, proslavljeni rukometaš i ambasador INA Loyalty programa odabrao je hot dog Crispy bacon.INA je za ovu jesen pripremila pravu poslasticu za najvjernije kupce – originalni program vjernosti INA Loyalty, nudeći kvalitetne popuste na gorivo i ostali asortiman na Ininim maloprodajnim mjestima, uzbudljive nagrade, pogodnosti i posebne promocije. Kroz INA Loyalty program možete sakupljati bodove prilikom gotovo svake kupnje na maloprodajnim mjestima. Jednostavno preuzmite aplikaciju INA Loyalty, a već nakon registracije u program čeka vas dar dobrodošlice u statusu Blue – kava po izboru i 50 bodova na vašem INA Loyalty računu. Ako ste natočili pritom gorivo, dobivate i 15 lipa popusta po litri Class Plus goriva koji možete iskoristiti pri sljedećoj kupnji. Bodovi se mogu prikupiti kupnjom goriva, gastro asortimana, robe široke potrošnje i ostalih usluga na Ininim maloprodajnim mjestima.* Ako ste privatna osoba u program se možete uključiti preuzimanjem INA Loyalty aplikacije, putem internetske stranice www.inaloyalty.hr ili tiskane pristupnice na maloprodajnim mjestima. Program je zaista jednostavan za korištenje – dovoljno je prilikom svake kupnje pokazati barkod na aplikaciji ili prodavaču dati svoju INA Loyalty karticu i INA na vaš račun šalje bodove. INA nudi i personalizirane nagrade prema vašim stvarnim potrebama ako dozvolite da vas se kontaktira takvim ponudama i na taj način postajete sukreator svog INA Loyalty iskustva. Kroz aplikaciju možete upravljati profilom, iskoristiti svoje nagrade za hranu i piće u Fresh Cornerima, pratiti napredak u statusima te brže pronaći najbliža Inina maloprodajna mjesta. INA Loyalty Kontakt centar na raspolaganju vam je na 0 – 24 na 0800 1112 ili na [email protected].


Sakupljanjem bodova putem INA Loyalty programa, iznenađenja postaju sve bolja! Ovisno o broju sakupljenih bodova, mijenjate statuse – Blue, Silver, Gold i VIP, a sa svakim statusom dobivate pristup različitim brojnim nagradama. U statusu Blue uz spomenute darove dobrodošlice imate mogućnost sudjelovanja u izazovima za dobivanje posebnih nagrada i popusta te nagradu iznenađenja na pola statusa. Pri prelasku iz statusa Blue u status Silver čeka vas ponovno dar dobrodošlice – a ovaj put je to hotdog ili sendvič koji vas zasigurno neće razočarati. Bilo da se radi o jednostavnim i poznatim okusima ili o uzbudljivim novim kombinacijama, mjesto na koje svi ljubitelji izvrsnih hot dogova trebaju doći su Inini gastro lokacije Fresh Corner koji se nalaze u sklopu odabranih maloprodajnih mjesta. Preporuka je da svakako probate Wild dog, sočnu kombinaciju hrenovke i mekanog tostiranog peciva s dodatkom svježe zelene salate, savršeno narezanih kockica luka i senfa. Također, jedan od omiljenih je i Crispy bacon, a sastojak koji ovaj hot dog čini neodoljivim je hrskava pečena slanina zlatno žute boje koja se topi u ustima. Hot dog jedan je od Fresh Corner specijaliteta u čije traženje najboljih omjera sastojaka je utrošeno puno vremena te se priprema s posebnom pažnjom. Kupci mogu birati između tri vrste visokokvalitetnih hrenovki te dvije vrste peciva. Bez obzira na to koje pecivo odabrali, ono se tostira prije dodavanja hrenovke i umaka po želji, a u ponudi se nalaze i barbecue i chilli umak koji će dodati novu dimenziju ovom ukusnom zalogaju.


U statusu Silver također ostvarujete trajni popust od 10 lipa popusta po litri na sva Class Plus goriva, 5 lipa popusta po litri na standardna goriva i 15 % popusta na auto kozmetiku. Gold i VIP još su bolji i zato preuzmite INA Loyalty aplikaciju, uživajte u iznenađenjima i putujte sigurno s Inom!
*Iz bodovanja su isključene cigarete, vinjete, novine i časopisi, bonovi za mobilne telefone, poklon kartice, srećke te usluge poput aplikacija Aircash, DPD paketa, plaćanja računa i servisa Paysafecar


 Ova snimka promotivnog je karaktera te je snimana na epidemiološki siguran način uz primjenu svih preventivnih mjera zaštite od širenja bolesti COVID-19. Preventivne mjere zaštite provode se na svim lokacijama Ine.


 Sadržaj nastao u suradnji s partnerom Ina d.d.