Koronavirus u Lici

Župan Darko Milinović u samoizolaciji: Pozivam sve da ovo shvate ozbiljno

Hina

Foto D. Kovačević

Foto D. Kovačević

"Još jednom pozivam sve građane Ličko-senjske županije da ozbiljno shvate ovu epidemiju te da se pridržavaju epidemioloških mjera kako bi zaštitili sebe i svoje najmilije", poručio je župan Milinović.GOSPIĆ – Ličko-senjski župan Darko Milinović priopćio je danas kako je u samoizolaciji jer mu je uži član obitelji pozitivan na koronavirus, a najavio je i kako će sutra napraviti test na Covid te o rezultatima izvijestiti javnost.


Od jutros sam u mjeri samoizolacije budući da mi je uži član obitelji COVID-19 pozitivan. Sutra tijekom dana ću napraviti test na Covid kako bih mogao obavijestiti javnost o eventualnom pozitivnom ili negativnom testu, navodi Milinović.


Napomenuo je i da su se na svim sastancima koje je imao u posljednjih 10 dana poštovale epidemiološke mjere, što znači da je sastanak trajao kraće od 15 minuta, da je bila osigurana socijalne distanca od dva metra te da su se nosile maske.
“Još jednom pozivam sve građane Ličko-senjske županije da ozbiljno shvate ovu epidemiju te da se pridržavaju epidemioloških mjera kako bi zaštitili sebe i svoje najmilije”, poručio je župan Milinović.