ZASTUPNIK MOSTA

Marin Miletić: “Članovi SDP-a, HDZ-a i IDS-a su fejkeri, mladi vam to ne furaju”

P. N.

Patrik Macek/PIXSELL

Patrik Macek/PIXSELL

"To su stranke koje vladaju Hrvatskom preko 30 godina, koje imaju duboko protkane kanale, duboko su umreženi", kazao je Miletić i izrazio skepsu prema anketama

Mostov Marin Miletić komentirao je Mostov izborni rezultat, ali i činjenicu da se ni članovi Mosta tijekom izborne noći nisu pridržavali epidemioloških mjera, za što se i – ispričao, javlja N1.
Komentirajući Mosto izborni rezultat Marin Miletić je kazao kako je to bila borba Davida protiv Golijata – Most je potrošio oko 100.000 kuna, dok su HDZ i SDP potrošili po oko milijun kuna.


“To su stranke koje vladaju Hrvatskom preko 30 godina, koje imaju duboko protkane kanale, duboko su umreženi”, kazao je Miletić i izrazio skepsu prema anketama.


“Ankete su mi predviđale oko dva posto, a dva dana poslije, na izborima, ja dobijem šest posto u 8. izbornoj jedinici, a u Rijeci sedam posto. Međutim, ne treba kukati – mi smo ušli u fajt, pošteno, otvorena srca.”
Kaže da su mu se u Istri pridružili brojni mladi koje vidi kao ključnu političku snagu. “To su sve mladi, visokoobrazovani ljudi koji nisu članovi SDP-a, HDZ-a, IDS-a. Mladi vam ne furaju ove fejkere, koji jedno govore, drugi misle, treće rade. Mladi prepoznaju autentičnost”, kazao je Miletić.


Stranku Most vidi kao pobjednika ovih izbora. “Most je pobjednik jer su Mostu svi predviđali tri mandata, a na osam je. Predstoji nam teška borba u Saboru, ali mi se ne bojimo, nego je jedva čekamo, s oduševljenje.”


Na njegove kritike kako su stranke u izbornoj noći nisu pridržavale epidemioloških mjera upozoren je da je ista situacija bila i u stožeru Mosta i da su ‘feštali’ i oni.


“Jesmo, da, feštali smo. Jesu Zagrepčani, ja sam bio sa svojim Riječanima. Treba poštivati sve epidemiološke mjere i mi političari bismo trebali biti primjer u svemu. Ispričavam se”, kazao je zaključno.