Gluma i politika

Glumica Kristina Krepela otkrila nam je čemu je podučila Marina Miletića

Siniša Pavić

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Photo: Marko Prpic/PIXSELLNa Peronu 16 u izbornom stožeru Mosta vrijeme do prvih službenih rezultata kratilo se na razne načine.


Mi smo ‘čekanje’ iskoristili za razgovor ugodan s Kristinom Krepelom koja je došla dati podršku Marinu Miletiću. Priznaje, da joj je tko onomad rekao da će jednom u nekom stranačkom stožeru čekati izborne rezultate i ne bi mu vjerovala.


– Ali evo, život je nepredvidiv, život je čudesan i ovo mi je dokaz da se uvijek mogu dogodit neke predivne stvari koje najmanje očekujemo – veli nam Krepela.
Pitamo je imali kakvih dodirnih točaka između politike i glume, fali li recimo politici načelno boljih redatelja.


– Mislim da su, baš kao i u glumačkoj profesiji, kod političara govorničke vještine izuzetno važne. Govorništvo je jedna od glavnih dodirnih točaka i što je čovjek bolji govornik, što bolje zna prenijeti poruku i izraziti ono što zastupa to će bolje doprijeti do veće skupine ljudi – smatra Krepela.


E tu se moralo pitati našu znanu glumicu je li čemu podučila Miletića vezano za govorništvo, odnosno pita li za savjet!?


– Apsolutno! Znate kako se kaže, žena iz sjene može imati veliki utjecaj. Samo što ja nisam iz sjene – od srca se na to nasmijala Krepela.