RegioJet

Dobra vijest za riječki turizam: Česi razgrabili jeftine karte za putovanje vlakom od Praga do Rijeke

P. N.

snimio Darko Jelinek

snimio Darko Jelinek

Podsjetimo, linija između Praga i Rijeke, u razdoblju između 30. lipnja i 26 rujna, prometovat će tri puta tjedno, a karta košta 22 eura u jednom smjeruInteres Čeha za RegioJetovu direktnu liniju između Praga i Rijeke ogroman je. Karte su naprosto planule. Samo u četvrtak uvečer prodano je četiri tisuće karata, javlja Jutarnji list.


Glasnogovornik RegioJeta Aleš Ondrůj, naime, ovom listu potvrdio je da interes Čeha za ovu liniju ogroman. Već dvije linije u potpunosti su rasprodane, a postoji mogućnost za povećanje broja linija.


“Interes je stvarno velik pa smo, nakon što smo u četvrtak prodali četiri tisuće ulaznica, ostatak počeli puštati u prodaju postupno, kako bismo zadovoljili interes putnika. Inače, to je najveći interes i skok u prodaji broja karata kojeg kroz povijest bilježi naš rezervacijski sustav”, rekao je Ondrůj za Jutarnji list.
Podsjetimo, linija između Praga i Rijeke, u razdoblju između 30. lipnja i 26 rujna, prometovat će tri puta tjedno, a stajat će u Pardubicama, Brnu, Bratislavi i Ljubljani. Ćeški operater, dakle, računa i na putnike iz Slovačke i Slovenije. Karta košta tek 22 eura u jednom smjeru, što je jedan od razloga velikog interesa Čeha, a taj interes dobra je vijest za hrvatski i riječki turizam.