Prometna nesreća

Dvoje poginulih u Krbavskom polju: Vozio bez dozvole i s puknutom gumom, sletio s ceste u kanal

Marin Smolčić

NL arhiva

NL arhiva

Vozilom je upravljao 27-godišnjak s područja Općine UdbinaPrometna nesreća sa smrtno stradalim osobama dogodila se sinoć, 9. listopada 2022. godine u 19,10 sati na dionici državne ceste broj 25, u mjestu Bunić na Krbavskom polju.


Nesreća se dogodila kada je 27-godišnjak s područja Općine Udbina, za vrijeme dok mu je poništena vozačka dozvola upravljao osobnim automobilom bez registracijskih oznaka i s puknutom gumom na prednjem lijevom pneumatiku, iz smjera Debelog Brda u smjeru Gospića, te uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor nad automobilom i sletio udesno van kolnika, udario u prilazni most te se zaustavio u odvodnom kanalu.


Uslijed zadobivenih ozljeda na mjestu događaja smrtno je stradao vozač i 48-godišnja putnica s područja Općine Udbina.
Jučer, se također u Krbavskom polju dogodila još jedna prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Noću u 3,10 sati na dionici državne ceste broj 1.


Prometna nesreća se dogodila u selu Grabušić kada je 24-godišnjak iz Belišća upravljao osobnim automobilom zagrebačke registracijske oznake, iz smjera Udbine u smjeru Korenice i zbog ne držanja sredine obilježene prometne trake sletio automobilom udesno i udario u stijenu pored ceste. Vozač je teško ozlijeđen, dok je 24-godišnji putnik iz Pleternice lakše ozlijeđen.