Davor Bogdanović

Trudimo se pružiti što bolje partije, a Mladost i Kaštela su mamac za publiku

Zlatko Horvat

Davor Bogdanović/Foto Arhiva NL

Davor Bogdanović/Foto Arhiva NL

Prošle sezone znalo je doći 500-600 gledatelja, nadam se se da ćemo ih svojim igrama opet uspjeti privući - kaže 28-godišnji Osječanin koji se udomaćio u RijeciRIJEKA Odbojkaši Rijeke nakon drugog kola Superlige jedini imaju maksimalnih šest bodova. Nakon uspjeha u gostima nad Rovinjom, Riječani su u Dvorani mladosti nadmašili Medicinar (3:1).


– Malo smo se opustili u trećem setu, dok gosti nisu imali što izgubiti i maksimalno su riskirali na servisu. Naš je prijem malo pao, teže smo organizirali napade, ali uspjeli smo smanjiti zaostatak. Set je izgubljen, ali dobro smo otvorili četvrti set i stalno držali prednost – kaže Davor Bogdanović, 28-godišnji Osječanin, koji je drugu sezonu u Rijeci.


Šteta je jedino što je dvoboju svjedočilo stotinjak gledatelja. Riječani po igri zaslužuju bolju posjetu.
– Trudimo se pružiti što bolje partije. Mamac su Mladost i Kaštelani, a njih nema u ovom dijelu natjecanja. Dokazali smo da se možemo nositi i s njima, samo moramo odigrati hrabro i odlučno. No, liga je tek počela, zagrijat ćemo se i mi i ljubitelji odbojke. Prošle sezone znalo je doći 500-600 gledatelja, nadam se se da ćemo ih svojim igrama opet uspjeti privući.


OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU