najbolja do sada

Nina Badrić ponosno pokazuje novu frizuru, fanovi oduševljeni: ‘Karizma se osjeti kroz sliku’

M. Č.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Pjevačica se nedavno odlučila za drastičnu promjenu imidžaHrvatska glazbenica Nina Badrić nedavno se odlučila na promjenu imidža, a čini se da su i njeni obožavatelji oduševljeni ovom promjenom.


Nina je na svojem Instagram profilu objavila selfie, na kojem je nasmijana od uha do uha, a osim osmijeha ju krasi i nova kratka frizura.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

,,Od jutra mi u glavi miriše more i svira Oliver“, napisala je pjevačica u opisu fotografije.


Njezini su pratitelji u komentarima bili oduševljeni frizurom, ali i osmijehom i pozitivom kojom je zračila. ,,Stvarno do sad najbolja frizura… Otkrila je to tvoje lijepo lice“, ,,Koji osmijeh, koje zračenje pozitive i ljubavi, predivna ženo”, ,,Karizma koja se osjeti kroz sliku”, ,,Prekrasna s kratkom kosom”, ,,Kako se smijete, tako i zračite”, bili su samo neki od brojnih komentara.


Inače, Nina je u nedavnom intervjuu progovorila o tome što ju je nagnalo na ovu drastičnu promjenu. ,,Jako mi je bitno da si mi ovo sad rekao jer nije lako capnuti kosu skroz do kraja. Kumovao je novi album, kumovalo je to što su poskupjeli frizeri, tko će plaćati svaki dan feniranje, pranje i visjeti kod frizera. Znači, pola života visim kod frizera. Sad sam rekla, malo idemo s novim albumom, malo se vratiti back to the roots“, našalila se Nina, te zaključila: ,,Trebalo mi je osvježenje, meni samoj trebala je cijela ta nova energija koja se skupila oko albuma, jednostavno ni ti više ne možeš biti ona stara u nečemu novom, znači sve novo.”