Louis Tomlinson

Član One Directiona predstavio novi singl i otkrio: “Jednog dana ćemo se sigurno okupiti”

A. P.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Pjevač je gostovao u emisiji u kojoj je pričao o novom studijskom albumu



Louis Tomlinson oduševio je obožavatelje pop benda One Direction dok je gostovao u emisiji s voditeljicom Lorraine Kelly.


Pop zvijezda u emisiji je gostovala kako bi predstavila svoj novi album, a voditeljica mu je postavila pitanje na koje svi očekuju odgovor.


Na pitanje hoće li se bend ikad ponovno okupiti Louis je odgovorio: “Bila bi zbilja šteta da se ne okupimo.”




Lorraine je zatim predložila da se okupe na nekom stvarno velikom događaju, a Louis je rekao: “Nadam se.”


Louis se osvrnuo i na nevjerojatan fenomen koji se stvorio oko benda One Direction: “Izvana je lakše vidjeti. Bilo je to ludo, ludo vrijeme. Nevjerojatno je to iskusiti s drugim ljudima, a bilo bi prilično zastrašujuće sam proći kroz to iskustvo u tim godinama.”



Louis je zatim nastavio govoriti o svom nadolazećem drugom studijskom albumu i po čemu se razlikuje od njegovog debi albuma.


“Razvoj prve ploče bio je proces, pokušaji i pogreške. Kad izađete iz benda kao što je One Direction, potrebno je vrijeme da pronađete sebe u glazbenom smislu, ali stvarno mislim da sam to pronašao na ovom albumu i ovom singlu.”


Dodao je kako je imao priliku “pročistiti mozak” tijekom karantene: “Svačije iskustvo je individualno. Ono što je bilo sjajno u tom trenutku je to što mi je dalo priliku da sredim mozak i stvarno razmislim o sljedećoj ploči, kako želim da zvuči i kako se osjećam. Da nisam imao to vrijeme za resetiranje, možda bi to bio drugačiji album, tako da sam sretan što sam imao to vrijeme.”