Frizura izazvala suze

Žena se nakon posjeta frizeru rasplakala od očaja. Pretjeruje ili?

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Ne samo da loša frizura ima moć da nas rasplače, ona ima moć i da nam izbije popriličnu svotu novaca iz džepa.Ako postoji netko tko nikad uplakan ili barem suznih očiju nije izašao iz frizerskog salona neka digne ruke prvi! Svatko radi greške, pa tako i frizeri, a isto tako ne stoji svaka frizura i boja svima jednako.


Ako je i vas vaša nova frizura uspjela rasplakati, onda ćete posve razumjeti TikTok korisnicu icarlyreboot koja je svoju priču podijelila sa svojim pratiteljima. 


Ne samo da loša frizura ima moć da nas rasplače, ona ima moć i da nam izbije popriličnu svotu novaca iz džepa. Amerikanka je nakon posjeta frizeru odmah dokumentirala svoj slom. 


@icarlyrebootthat’s mrs pumpkin to you m’am ##fyp ##foryou ##36SecondsOfLightWork ##ShowYourGlow ##badhairday ##fml ##karen ##sos♬ original sound – icarlyreboot

U salon je ušla s kul tamnom frizurom, a iz njega je izašla s kratkom bob frizurom sa šiškama u boji meda. Sve to je platila 300 američkih dolara, odnosno skoro 2.000 kn. 


“Upravo sam platila 300 dolara kako bi izgledala kao f* Karen”, izjavila je TikTokerica. 


Inače, Karen je u SAD-u pogrdni naziv za ženu srednjih godina koja je egoistični rasist koji misli samo o sebi i na ljude oko sebe gleda s visokima. 


@icarlyrebootReply to @dreedree_80 ##greenscreen STRAWWWBURRY MF BLONDE and i got two diff layers of color rip ##fyp ##foryou ##ShowYourGlow ##hairdesaster♬ original sound – icarlyreboot“Izgledam kao da imam tri vlasi. Izgledam kao da skupljam kupone, o bože, ali ne skupljam kupone” izjavila je i u videu u suzama. 


Icarlyreboot je odlučila ovaj fijasko pretvoriti u dobru zabavu te je odlučila na svom profilu utjeloviti novu Karen, a videi izazivaju brojne pozitivne komentare. Uz mnogo smijeha, kosa će narasti još brže.