Poklanjaju seksi igračke ženama u samoizolaciji: ‘Masturbiraj, operi, isperi i ponovi’Nije tajna da mnogi ne znaju što bi sami sa sobom u vrijeme kada je više no ikada, važno ostati doma. Mnogi imaju ograničene kontakte s ostalim ljudima, a ponekad je teško smisliti i što raditi. Srećom, kanadska kompanija je pronašla jedan od načina kako utrošiti vlastito vrijeme, nastaviti sa izolacijom i pritom nikoga ne dovesti u opasnost zbog kontakta.


 


VT. prenosi da kompanija za proizvodnju seksualnih pomagala “Bellesa Enterprises” iz Montreala, poklanja na tisuće svojih igračaka ženama koje se tijekom pandemije koronavirusa nalaze u samoizolaciji.
 


Kompanija je započela s tisuću i petsto igrača koje prodaju od 17. ožujka, a od tada ih šalju neprestano.


 


Jason Elman (27) iz kompanije poručuje da je ideja “zadržati sve u kućama i osigurati da su pritom sretni”.


 


“Bellesa Enterprises” je orijentirana na proizvode za žene pa nudi vibratore, filmove i mnoštvo igračaka. Prodaja u njihovoj trgovini je u odnosu na ožujak prošle godine, porasla za 87 posto. Kažu da je jedan od razloga zasigurno koronavirusa.


 


Više od stotinu tisuća ljudi se prijavilo za poklon, a s obzirom da ne mogu baš svima ispuniti želje, kažu da nude darovne kartice u iznosu od 27 dolara.


 


Kompanija je na svom Instagram profilu vrlo jednostavno objasnila što se može raditi u samoizolaciji: “1. Masturbiraj, 2. Operi igračke, 3. Isperi igračke i 4. Ponovi”.


 


Novi list pratite putem aplikacija za AndroidiPhone/iPad ili Windows Phone.