Široki osmijeh zagarantiran

Uz pomoć ovih beauty trikova osjećat ćete se bolje u tren oka

Mija Dropuljić

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Odvojite vremena za sebe i razmazite seVrijeme je nadasve ludo, koliko sporo prolazi, toliko i juri pored nas. Dok obavimo sve stvari koje se nalaze na našoj dnevnoj to-do list često zaboravimo na sebe. Tako prođu dani i tjedni i jedno jutro se probudimo loše raspoloženi, ne volimo vlastiti odraz u ogledalu i općenito se osjećamo negativno. 


Ako ne uzmemo malo vremena za sebe, gubimo u utrci. Vrijeme preleti pored nas, zaboravimo kako je to uživati i jednostavno putem se više ne osjećamo dobro u vlastitoj koži. Ove beauty trikove počnite primjenjivati i vidjet ćete kako ćete češće zastati pored ogledala uz široki osmijeh na licu. 


Uživajte u skin careu


Ujutro možda nemate vremena za sve zacrtane korake u skin careu, no zato si navečer dajte vremena. Uživajte u svim koracima i pošteno se nagradite za dan koji je prošao, a kožu nahranite. Serumi, kreme, maske… Priuštite si svoj spa tretman prije odlaska na spavanje.


Bacite se fizičkom aktivnosti
Teško je nagovoriti se na vježbanje stoga krenite polagano. Dan je dug i svatko stigne tijekom njega biti aktivan barem pola sata. Šetnja, trčanje, vježbanje snage, cardio trening, joga…. Brojne su opcije, važno je da odaberete onu koju volite i da budete ustrajni. 


FOTO: Unsplash
Često je dovoljno tek pet minuta kako bi se osjećali bolje


Priuštite si toplu kupku


Barem jednom tjedno pronađite pola sata i uživajte u ritualu tople kupke. To vrijeme uzmite samo za sebe i pokušajte sve loše misli i stres ostaviti iza vrata kupaonice. Nakon kupke nanesite na tijelo hranjivi losion.


Nosite svoj omiljeni parfem


Možda zbog korone više nemamo toliko prigoda za nošenje omiljenog parfema, stoga se iznenadite bez povoda. Ujutro nanesite dragi miris, odmah ćete shvatiti kako vam se razvlači široki osmijeh na lice. 


Našminkajte se bez prigode


Korona je negativno utjecala i na naše rituale šminke. Prvo manje izbijamo iz kuće, a drugo su mrske maskice koje pokvare svaku šminku. No, čak i kada ste doma, našminkajte se. Možete samo nanijeti omiljeni ruž. Popravlja raspoloženje, provjereno. 


Poigrajte se noktima


Bilo da idete kod svoje kozmetičarke ili doma radite manikuru, poigrajte se. Iznenadite se neočekivanim bojama.