Zamijenite običan izlazak neobičnim i uživajte u parku Grič

U kolovozu planirate jedan vikend provesti u Zagrebu? Otkrivamo najljepši događaj uz svjetlosti svijeća, domaće vino i zvukove violine i ukulela

Mija Dropuljić

FOTO: Julien Duval

FOTO: Julien Duval

Otkrijte Le Grič – malo i intimno događanje u gornjogradskom parku s romantičnim štihom

Ako koji vikend more planirate zamijeniti zagrebačkim asfaltom donosimo prijedlog romantičnog događaja na kojem ćete se osjećati kao da se nalazite u romantičnoj bajci.


Ako su vam od barova draži parkovi i volite skrivene kutke s posebnim ugođajem, svratite u gornjogradski zagrebački park Grič gdje vas svake subote u kolovozu, od 19 do 23 sata, uz svjetlost svijeća, okuse domaćih vina te zvukove violine i ukulela, očekuje Le Grič – malo i intimno događanje s romantičnim štihom.

Le Grič je osmišljen kao posebno iskustvo izlaska u grad. Malim vizualnim i sadržajnim dodatcima Le Grič subotama navečer pretvara gornjogradski park u najromantičnije mjesto u gradu, poštujući istovremeno njegovu povijest i ne mijenjajući znatno njegovu vizuru. Ambijent s vintage bistro kutcima i pogledom na zagrebačke krovove, ponuda s domaćim vinima i glazbeni program s violinskim koncertom zajedno stvaraju ovu posebnu romantičnu priču. Ulaz je besplatan.