Dva kuhara s Michelinovim zvjezdicama

U Hilton stiže chef Stefan Barnhusen: Zajedno s Denijem Srdočom osmislit će raskošan meni

Life

Foto: PR

Foto: PR

Događaj će prikazati nevjerojatan kulinarski talent te lokalne proizvode s Kvarnera

Dva renomirana kuhara s Michelinovim zvjezdicama zajedno će 30. srpnja kuhati u Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa.


Chef Stefan Barnhusen iz Mountain Hub Restauranta – Hilton München Airport i Chef Deni Srdoč iz Nebo Restaurant & Loungea – Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa osmislit će raskošan fine dining meni od 8 slijedova, pri čemu će svaki kuhar kuhati po četiri slijeda.


Događaj će prikazati nevjerojatan kulinarski talent te lokalne proizvode s Kvarnera. Fine dining meni sastoji se od 4 slijeda njemačkog porijekla i 4 slijeda inspirirana hrvatskom kulinarskom tradicijom. Chefovi i njihovi timovi posjetit će riječku tržnicu prije samog događanja i kreirati jelovnik kombinirajući svježe lokalne namirnice.



Jela će biti vješto sljubljena s njemačkom i hrvatskom selekcijom vrhunskih vinskih sorti po izboru nagrađivanog sommeliera restorana Nebo Tomislava Mikinca.


Večer započinje aperitivom u Nebo Loungeu, nakon čega slijedi fine dining jelovnik od 8 sljedova. Kako bi upotpunili doživljaj, Chef Barnhusen i Srdoč organizirat će poseban susret i pozdraviti goste tijekom deserta.



Rezervacija je obavezna. Nebo Restaurant & Lounge možete kontaktirati na [email protected] ili putem telefona +385 51 600 119. Cijena 1500,00 kuna po osobi.