Bottega-Green

Trendi boja laka za nokte inspirirana modnim brendom savršena je za ljeto

Mija Dropuljić

Foto: iStock, IG @tropicalnikki & IG @cmdxbeauty

Foto: iStock, IG @tropicalnikki & IG @cmdxbeauty

Ljepota i moda neprestano nadahnjuju jedna drugu, a to pokazuje i najnoviji trend boje laka za nokteInstagram je već duže vrijeme zaluđen ponudom brenda Bottega Veneta, a posebice komadima u njihovoj prepoznatljivoj Parakeet zelenoj boji.


Svjetlozeleni dodaci, uključujući torbe kao što su Teen Jodie Bag i Mini Pouch, nalaze se svuda po TikToku i Instagramu i ostavili su trajan utjecaj na više od naših ormara: Naime, ova nijansa je postala najtraženija boja laka za nokte.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Paisley Ginter? (@bypaisleyginter)Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli peachi nails (@peachinails)
 


Svake godine nova sezona donosi nove trendove u ukrašavanju noktiju i kategoriji boja. Ovaj look za kojim su poludjele ljubiteljice mode diljem svijeta osmislio je slavni manikurist Chaun Legend – čije klijentice uključuju Zendayu, Kylie Jenner, Khloé Kardashian, H.E.R. i druge dame.


Bottega-zeleni trend lakova za nokte će ovog ljeta biti posvuda što ne čudi jer je nijansa živahna i šarena, a ipak nosivija od upadljivih neonskih boja.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kerry Strain Studio (@kerrystrainstudio)


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Vanity Projects (@vanityprojects)Želite ovog ljeta dodati malo Bottega zelene u svoju svakodnevicu, inspirirajte se najboljim manikurama i prepusti ljepoti ove nijanse!


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Maor Ashchar (@maorashchar)