Hrvatski craft sladoled stiže u veliki lanac trgovina

Super vijest za sladoljupce: Slasni craft sladoled Torterie Macaron odnedavno se može nabaviti diljem Hrvatske

Mija Dropuljić

FOTO: Spinaker Graphics i John Pavlish

FOTO: Spinaker Graphics i John Pavlish

Omiljeni Torterie Macaron craft sladoled od sada svima na dohvat rukeKada govorimo o slatkome, sladoled je slastica koju svi obožavamo kroz sva godišnja doba. Sladoled sve probleme otapa u trenu, to je slastica kojoj se podjednako vesele i veliki i mali. Ljubav prema sladoledu dijelimo s ljudima diljem svijeta.


Torterie Macaron i Konzum odlučili su ispuniti želju svim ljubiteljima originalnih okusa lansiranjem ručno rađenog  sladoleda diljem Hrvatske pa je tako od kolovoza Torterie Macaron sladoled ekskluzivno dostupan u svim većim Konzum prodavaonicama.


 
Torterie Macaron sladoled prepoznat je kroz kvalitetu sirovina i visokim standardom proizvodnje. Torterie vrijedni slastičari svaki dan proizvode omiljenu ljetnu slasticu po originalnoj talijanskoj recepturi.


Sladoled pronađite u craft kutijicama punjenim čistim užitkom u odabrana 6 okusa: pistacija, ferrerito, lješnjak, jagoda, jogurt šumsko voće, snickerito.Ovim izborom, zadovoljeni su čoko i voćni sladoledoljupci. U jednom slatkom pakiranju nalazi se 400 ml ručno rađenog sladoleda proizvedenog u Hrvatskoj, a time nam je još draži i slađi. 


U svijetu sladoleda razlikujemo mliječni i voćni sladoled. Torterie Macaron mliječni sladoled je takozvani talijanski gelato, koji je prepoznatljiv po svojoj kremoznosti i punoći okusa, a voćni sladoledi su bez laktoze.Konzum škrinjica dobila je novo blago, a na vama je da to blago otkrijete. Trenutno ga možete kupiti po promotivnoj cijeni od 29,99 kn po pakiranju.


Sladoled je naša najdraža valuta ljubavi koja traje od prvog do zadnjeg liza; zato usreći se! Iz Konzum košarice do Torterie hladne slastice!