Najukusnija manikura

Tahini nijanse preuzele su dominaciju kod lakova za nokte. Izgledaju super

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Ne samo da zvuči ukusno, već i izgleda nevjerojatno elegantno

Iz kuhinje ravno do naših noktiju? Ne baš.


Ali svijetla (i vrlo ukusna!) pasta koja se tako često nalazi u arapskoj kuhinji sada nas inspirira na novi trend lakova za nokte: tahini nokti.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Gae Salon (@gaesalon.sa)Kada pomislimo na tahini, vidimo pastu napravljenu od mljevenih sjemenki sezama, što mu daje posebno nježan i kremast bež ton. I da, upravo tako izgledaju tahini nokti.


Suzdržani i kremasti, sjaje u jarkim bojama i osiguravaju da naši nokti izgledaju suptilno i elegantno.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Be Beautiful (@bebeautiful_india)Sjajna stvar kod ovih manikura je što idu uz gotovo sve odjevne kombinacije i mogu se nositi s bilo kojom duljinom noktiju.


Osim toga, bež boja, slično kao i sama tahini pasta, može varirati u intenzitetu. Od vrlo nježnog sezama do jake, gotovo svijetlo smeđe boje, sve je moguće da svojim noktima date onaj vrlo osobni tahini izgled.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli ENCISO NAIL CARE (@enciso_nailcare)Tahini nokti napreduju svojom bogatom, prilično suzdržanom bojom koja ne dopušta greške. Iz tog razloga je osobito važno da nokte pravilno njegujete prije lakiranja. Nježno odmaknite zanoktice i dovedite nokte do željene duljine. Zatim nanesite temeljni premaz i ostavite da se temeljito osuši.


Nakon toga možete upotrijebiti lak za nokte u tahini boji po izboru i nanijeti ga što neprozirnije. Pustite da se sve dobro osuši i zatim eventualno nanesite drugi sloj laka. Na kraju sve ponovno zapečatite završnim premazom.