Dubinska njega

Botoks bez injekcija i estetskih zahvata: Sve popularniji trend osigurava najljepšu kosu ikada

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Cilj tretmana ljepote je zdrava struktura kose.Želite li dodatnog sjaja za svoju kosu? Uz novi tretman botoksa za kosu, to bi sada trebalo postati vrlo jednostavno. Botoks za kosu je sveobuhvatna opskrba hranjivim tvarima za suhu i oštećenu kosu.


Hidratantna dubinska njega sastoji se od raznih proteina i sastojaka kao što su aloe vera, vitamini, kolagen i keratin. Cilj tretmana ljepote je zdrava struktura kose!


 
U tu svrhu, njega se nanosi na svježe opranu kosu kod frizera, djeluje oko pola sata, a zatim se ponovno ispire. Sjajni rezultat se može vidjeti odmah! Botoks za kosu je pogodan za sve tipove kose – čak i za bojanu kosu.


Ako patite od lomljivih vrhova i puno ispucanih vrhova, tretman može biti pravi spas za vašu frizuru. Kozmetički tretman za zdravo ravnanje posebno je prikladan za kovrčavu kosu, a traje čak i do 6 mjeseci.


 Doduše, botoks za kosu nije jeftin. Tretman može koštati i do 600 eura, a šišanje, styling i bojanje nisu ubrojani u uslugu. Ipak, botoks pruža dugotrajne rezultate i zdravu, sjajnu i njegovanu kosu!