ColorLuxe Eye Shadow Stick

Stigla je baš moćna kolekcija šminke za oči: hibrid je olovke i sjenila, a ima čak 10 nijansi

Life/Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Brend Jane Iredale 30 je godina besprijekoran u prikrivanju nedostataka i beskompromisan kad je riječ o zdravlju kože. Dobiveni iz čistih minerala, snažni pigmenti ovih olovaka nisu štetni za sluznicu oka, a birane, oftalmološki testirane formule na najdelikatnije područje djeluju njegujuće.

Jane Iredale predstavlja ColorLuxe Eye Shadow Stick – kolekciju multifunkcionalne šminke za oči, hibrid olovke i sjenila, svilenkaste teksture i kremaste konzistencije.


Deset svevremenskih nijansi metafora su prigušenog luksuza, koji predstavlja ovaj mali make-up multitasker.


Po svojoj definiciji, prigušeni luksuz je životni stil koji karakterizira jednostavna elegancija i promišljena potrošnja – bez razmetljivosti.


Upravo te vrijednosti ovim proizvodom promiče brend Jane Iredale.


Koristiti ga možete kao olovku, sjenilo ili highlighter. Njime možete iscrtavati jasne linije ili blendati, puderaste nijanse mogu se koristiti kao podloga za intenzivnije sjenilo, a svjetlije nijanse sa sedefastim završetkom – kao dodir svjetlosti u rubu oka, iznad i ispod vanjskog kuta za pomlađeni izgled.


ColorLuxe Eye Shadow Stick ima formulu bogatu mineralnim pigmentima i njegujućim sastojcima. Svilenkasto glatka i baršunasto meka na dodir, glatko klizi po koži, a na kapku ne ostavlja osjećaj težine.


Kremasta tekstura se u nekoliko sekundi pretvara u puderasti završetak – čiji je važan adut i njegova dugotrajnost.Tri ključna sastojka


NJEGUJUĆE FORMULE:


Ceramidi – štite kožu od isušivanja uzrokovanog vanjskim utjecajima, obnavljaju strukturu kože i sprečavaju gubitak elastičnosti. Stvaraju barijeru na površini i tako štite od prodora slobodnih radikala i raznih alergena u kožu.


Vitamin C – snažni antioksidans daje blistavost koži, čini ju čvršćom, elastičnijom, zdravijom i mlađom. Danas je jedna od najvećih zvijezda anti-age kozmetike.


Vitamin E – također moćan antioksidans, koji je i izuzetno hidratantan. Istodobno funkcionira kao “ovlaživač” i “omekšivač”, pomaže koži apsorbirati vodu, ali je i zadržati.Deset nijansi iz nove kolekcije


Color Luxe Eye Shadow Stick predstavljaju u suradnji s akademskom slikaricom Hanom Hanak, koja u radu koristi raznolike materijale i objekte, širok raspon formata i raznovrsne kolorite.


Hana ovako opisuje deset nijansi iz nove kolekcije, koje su je nadahnule na posve novi opus u stvaralaštu.


Alabaster – skulptura! Alabaster je bijeli zrnasti materijal koji se od 14. stoljeća koristio u kiparstvu, često kao zamjena za mramor. Prva asocijacija na ovu boju mi je Božanska glava od alabastera kipara Henryja Moorea.


Dove Grey – Picassovi golubovi. Golubovi su, između ostalog simbol mira, koji je duboko utkan u podsvijest svih ljudi kroz civilizacije.


Saddle – inkarnat, odnosno, boja ljudske puti u slikarstvu.


Americano – apstraktni ekspresionizam. Ovaj pojam podsjeća me na spontanu, jaku slikarsku gestu. Uvjerljiv, a ipak nepredvidljv potez kista po platnu.


Midnight – potez ugljena. Ugljen na platnu, ugljen na papiru… ostavlja tako organski, duboki sivi ton na podlozi.


Ivy – u mom slikarstvu to je često početni ton koji mi služi kao podloga. Dobivam ga miješanjem okera i crne boje u gesso.


Bronze – Gauguinove Tahićanke. Smeđa s ružičastim podtonovima vodi me na Tahiti, koji je na svojim slikama ovjekovječio Paul Gauguin.


Gatsby – Rembrandtovi autoportreti koji su rađeni klasičnom slikarskom tehnikom slikanja lazurama. Njegovi autoportreti često su oker žuti s premazima crne, koji na platnu onda izgledaju kao da su pozlaćeni.


Rosé – ružičasta slikarska faza u kojoj se trenutačno nalazim. Većina mojih slika su u potpunosti ružičaste, ili s roze naglascima – ta je boja sada dominantna u mojem stvaralaštvu.


Moonstone – Mjesec, koji za mene znači ženstvenost! Prirodni mjesečni ciklus žene i emocija


ColorLuxe Eye Shadow Stick definitivno se uklapaju u trend prigušenog luksuza, čija su glavna obilježja vrhunska kvaliteta proizvoda, nenametljiv izgled, održivost i moto „kupuj manje, kupuj bolje”.