Thalasso Wellnes Centar Opatija

Savršeno Valentinovo za dvoje u bazenu ili jacuzziju uz pravi wellnes doživljaj

S.M.

Foto: Thalassotherapia Opatija

Foto: Thalassotherapia Opatija

I uz mogućnost da osvojite prekrasno opuštanje sa svojim partnerom ili partnericomBliži nam se Valentinovo i vrijeme je da u moru poklona izaberemo onaj savršeni za svoga partnera ili partnericu. S obzirom na to kakvu smo godinu ostavili iza sebe, mišljenja smo da vi i vaš partner zaslužujete potpuno opuštanje i relaksaciju.


Uz opuštanje i relaksaciju ide i bazen te jacuzzi, a za potpuni doživljaj, poklonite si masažu. Provedite nekoliko sati u romantičnoj spa oazi kakav je Thalasso Wellnes Centar Opatija, gdje vas na svakom koraku čeka opuštajuća glazba, savršen ambijent i stručni djelatnici koji će odgovoriti na sva vaša pitanja.


Valentinovo za dvoje


Kada se priguše svjetla, prepustite se osjećaju potpune ugode i opuštenosti. Odaberite paket “Valentinovo za dvoje” koji uključuje sat vremena mediteranske masaže uz bazen i jacuzzi i dopustite si odmor kakav doista zaslužujete.
Mediteranska masaža je savršeni odabir jer je potpuno opuštajuća i dočarava mediteransko podneblje. Pritom se koristi mediteransko ulje uz specifične valovite pokrete zbog kojih ćete odlutati u neku sasvim drugu dimenziju.


valentinovo

Foto: Petar Fabijan


Valentinovo Relax


Potpunu opuštenost koja će prožeti i vas i vašeg partnera, doživjet ćete uz paket “Valentinovo Relax” u kojem možete kombinirati masaže. Odaberite lifting masažu lica ili antistresnu masažu tijela te pustite da se iz vas ukloni i onaj posljednji tračak stresa te napetih mišića. Anistresna masaža je puštajuća masaža cijelog tijela koja eliminira stres, poboljšava cirkulaciju, opušta mišiće te podiže raspoloženje.


Odaberite jednu od ove dvije masaže i kombinirajte ju uz bazen i jacuzzi ili Spa Relax Zonu koja se sastoji od 4 vrste sauna (Finska, Aromarium, Thalassarium, Lakonium), Jacuzzija, Tiepidariuma i Relaxariuma.


Savjetujemo da na vrijeme rezervirate termin i iskoristite super ponudu koja vrijedi u ovom mjesecu ljubavi. Zaslužili ste!


___


Sadržaj nastao u suradnji s partnerom Thalasso Wellnes Centar Opatija