Korona-biznis

Sada možete iznajmiti luksuzne buseve za turneje u kojima se voze Taylor Swift, Beyonce i Cher. Cijena? Sitnica.

Mija Dropuljić

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Zbog pandemije su otkazane turneje stoga se vlasnici buseva okreću novom biznisuKoronavirus je mnoge poslodavce prisilio na promjenu poslovnog plana. Među branšama koje su poprilično nastradale je ona glazbena. Koncerti i turneje su otkazane, a zbog toga ne pate samo izravno glazbenici i ljudi iz njihovog tima nego i iznajmljivači luksuznih buseva za glazbene turneje. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Hemphill Brothers (@hemphillbrotherscoachcompany)Firma Hemphill Brothers, sa sjedištem iz Tennesseeja, počela je iznajmljivati svoje luksuzne buseve u kojima se vozila cijela plejada poznatih američkih zvijezda. Taylor Swift, Lady Gaga, Beyonce, Cher i Oprah su koristile njihove usluge. Kako zbog pandemije koronavirusa nema američkih turneja u ovom nevjerojatnom luksuzu mogu uživati i “obični smrtnici”. Doduše samo oni koji dnevno u svom novčaniku imaju 2.000 dolara. U cijenu je uključen vozač i gorivo. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Hemphill Brothers (@hemphillbrotherscoachcompany)

Izvana busevi odavaju da vas unutra neće čekati prosječna sjedala. U ovim busevima vas čekaju mali stanovi. Drveni podovi, koža, granit, kvarc i mramor su materijali koji su korišteni za uređenje buseva. Najluksuzniji busevi imaju grijane kupaonice od mramora te čak do 14 televizija kako bi se svi gosti mogli zabavljati. Naravno, firma je za pojedine zvijezde ispunjavala i neke specifične želje, poput pijana ili trake za trčanje. Hemphill Brothers ističu kako zvijezda znaju iznajmiti oko deset buseva, dok je jednoj obitelji za luksuzni road-trip dovoljan tek jedan. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Hemphill Brothers (@hemphillbrotherscoachcompany)Tvrtka se u kratkom periodu prilagodila novonastaloj situaciji, otvorila je i društvene mreže kako bi mogla komunicirati s potencijalnim kupcima. Zbog korone, prije nezamislivi luksuzi postali su dostupni i drugima.