Chic

Reserved ima stylish i udobnu kolekciju za trudnice. Pogledajte sve komade

Mija Dropuljić

FOTO: Reserved

FOTO: Reserved

U jednoj kolekciji riješite problem trudničke odjećeSvaka trudnica zna koliki problem u jednom trenutku trbuh zna predstavljati kada je odjeća u pitanju. Pred kraj trudnoće kada trbuh postaje sve veći, sve je teže pronaći odjeću koja je udobna, a kamoli da pričamo o tome da se u njoj osjećamo stylish. 


High street brendovi sve više prepoznaju ovaj problem te predstavljaju kolekcije koje su isključivo namijenjene trudnicama. Popularni brend Reserved upravo je lansirao kolekciju za trudnice koja prije svega u prvi plan stavlja udobnost i funkcionalnost odjeće. 


Udobne tajice, hlače, trenirke, ali i majice i haljine su vodeći komadi. Od boja dominiraju prirodni tonovi, a kolekcija je osvježena nježnom pink bojom. Na taj način veoma jednostavno ćete ove odjevne predmete kombinirati uz one koje već imate u svom ormaru.

Komadi u kolekciji prate jedan dan, odnosno u njima možete uživati u komforu svog doma, otići na posao ili na kavu s prijateljicama, ali i više sređeni uživati u večeri u nekom restoranu.