Kreativan kriminalac

Policajci tražili kradljivca automobila koji se skrivao – u plišanom medvjedu

Life

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Policajcima se činilo da se igračka pomakla, pa čak da je i disalaPolicajci u Velikoj Britaniji su se čudom čudili kada su ugledali gdje se skriva kriminalac za kojim su tjednima tragali. Nakon iscrpne istrage stigli su u stan kradljivca automobila, no tamo ga nisu pronašli. No, onda se veliki plišani medvjed počeo micati. 


Kako Tag24 prenosi u svibnju ove godine je Joshua Dobson u dobi od 18 godina ukrao automobil, odvezao se do benzinske postaje gdje je natočio gorivo te pobjegao bez da plati. 


Od tada ovog mladom kradljivcu nestaje svaki trag. Istraga je tekla punom parom te je policajce prošli mjesec odvela u stan u kojem živi Joshua, no tamo ga nisu našli. No, tada su ugledali velikog plišanca koji se ponašao izuzetno neobično. 
Policajcima se činilo da se igračka pomakla, pa čak da je i disala. Ali to nije normalno, ili? Promatrali su plišanca i onda su shvatili – u njemu se netko skriva. I bili su u pravu – Joshua se nekako ugurao u medvjeda, čak nije izvadio ni punjene te se nadao da ga tako policajci neće pronaći. U međuvremenu je mladi kriminalac dobio devet mjeseci zatvora. 


Policijska postaja je na svom Facebook profilu objavila fotke dotične igračke u kojoj se skrivao Joshua, a objava je izazvala mnogobrojne reakcije. Nažalost, njegov omiljeni plišani medo nije bio od željene pomoći. Dok Joshua boravi u zatvoru, medo tužno čeka njegov povratak.