Ljubav na noktima

Ovog Valentinova nokte ukrasite jednostavnim, ali efektnim manikurama

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Od crvene preko ružičaste pa sve do srca i elegantnih linija, ovog Valentinova je sve dozvoljenoOstalo vam je crvenog laka za nokte od blagdanske sezone? Dobre vijesti: možete ga koristiti za nail art za Valentinovo!


Boja je klasična tijekom cijele godine, naravno, ali s ljubavlju u zraku i srcima koja služe kao glavni simbol najslađeg dana u godini, crvena je službena boja Valentinova i, stoga, solidan izbor za slavlje putem manikura.


Postoji toliko mnogo slatkih i pametnih ideja za uređenje noktiju — neke su dovoljno jednostavne za napraviti sam, a druge ćete vjerojatno htjeti snimiti i odnijeti svom omiljenom stručnjaku za nokte!


Crvene točkice za Valentinovo
Crvene i bijele točkice su ideja za nokte koju možete lako osmisliti bez svog majstora za nokte. Alati koji će vam trebati: crveni, bijeli i neutralni lakovi, mala četkica za nokte za stvaranje točkica (ili popularna točkalica) i nekoliko štapića za uši i odstranjivača laka za nokte koji će vam pomoći očistiti te valovite linije.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Melanie (@overglowedit) Apstraktna ideja za nokte za Valentinovo


Ključ za postizanje ove manikure je slikanje boja pravim redoslijedom. Započnite lakiranjem noktiju u ljubičastu osnovnu boju.


Zatim, nakon što se osuše, upotrijebite tanku četkicu za nokte i svjetlucavi ružičasti lak za nokte kako biste stvorili mrlje poput oblaka, popunjavajući ih debljom četkicom.


Ponovite oblike kestenjastim lakom za nokte, a kada se svi osuše, zapečatite svoj naporan rad prozirnim nadlakom.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Cassandre Marie (@cassmariebeauty)Negative-space nokti za Valentinovo


Nokti s negativnim prostorom već su neko vrijeme u trendu, a to je zato što su stvarno suptilan način da svojim noktima dodate malo umjetnosti bez potrebe za brisanjem detalja.


Da biste dobili te oštre linije, počnite iscrtavanjem obrisa crvenih oblika tankom četkicom za nokte i crvenim lakom za nokte, a zatim ispunite ostatak običnom četkicom za lak za nokte.


Očistite sve grube linije štapićem za uši i odstranjivačem laka za nokte.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Catherine Hong (@smile___nails)Crveni i ružičasti valoviti nokti za Valentinovo


Počnite sa svijetloružičastom bazom. Zatim, kada se osuši, obojite valovitu crvenu liniju niz sredinu i ispunite je do pola crvenim lakom. Ili ako vam se uopće ne lakira, isprobajte naljepnice za nokte.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Catherine Hong (@smile___nails)Neobična francuska manikura za Valentinovo


Omiljeni trend noktiju u zadnje vrijeme je šarena francuska manikura, a ova ideja za nokte savršen je primjer.


Odaberite nekoliko svojih omiljenih boja za Valentinovo, poput ružičaste, kestenjaste i plavo-sive nijanse i obojite svaki vrh u drugu boju, ostavljajući nokte na srednjem i palcu u istoj nijansi kako biste sve povezali.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Samantha 🌹 (@samrosenails)Svijetloružičasta francuska manikura za Valentinovo 


Ovo je sjajna ideja za nokte za Valentinovo ako imate duge nokte ili volite akril. Zamolite svog tehničara za nokte da aplicira  francuske vrhove otprilike na pola nokta. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli T E N D R E (@tendrehands)Crveno-krem nokti za Valentinovo


Najslađa kombinacija crvene i krem boje, ova apstraktna manikura je zaista dovoljno lijepa za nošenje tijekom cijele godine. Ključ za postizanje ovog izgleda?


Isturpijajte nokte u savršen oblik badema prije nego što počnete – to će stvarno laskati konačnom izgledu.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Melanie (@overglowedit)Srca za Valentinovo 


Uz jednostavne naljepnice i podlogu laka sa šljokicama, u trenu se dobiva razigrana i potpuno romantična manikura bez puno muke!


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Imarni (@imarninails)