Aktualnosti u svijetu obuće

Ovog proljeća u trendu je šarolika paleta obuće, bilo da volite čizme ili klasične tenisice

Lucija Sučić

Foto: iStock

Foto: iStock

Toliko je simultanih trendova cipela aktualno ove godine da se teško odlučiti samo za jedan

Vjesnik proljeća ove godine definitivno je, između ostalog, i šarolika paleta obuće i cipela koje su u trendu!


Ovogodišnji izbor proljetnih cipela definitivno će vas inspirirati na razigrane i odvažne modne kombinacije, te se može pronaći za svakoga ponešto: od ljubitelja čizama, bijele obuće, ali i za one koji su van trendovskih struja…


Zapravo, toliko je simultanih trendova cipela aktualno ove godine da se teško odlučiti samo za jedan, no to je odlično jer tko kaže da uopće morate birati? Pustite mašti i inspiraciji na volju, te se u nastavku teksta inspirirajte svježim trendovima kojima su put utrli nedavni tjedni mode.


Tri pruge i dalje dominirajuAko su vam dosadile bijele tenisice, nježno priopćenje: to se neće promijeniti. No popularnom izboru pridužile su se i “Sambice” i “Gazellice”.


Iako ovaj trend nipošto nije nov, jer su ovi modeli prisutni već dugo, atletski đir u modi nudi vam beskrajne opcije kombiniranja ovih udobnih i fora tenisica na najrazličitije outfite.


Čizme do koljena ostaju i ove sezoneIako se obično nose u hladnijim mjesecima, ove godine čini se da će se čizme do koljena nastaviti nositi i na proljeće.


Stilova je napretek, od ovih običnijih pa sve do kaubojskih, a možete ih kombinirati na suknje, minice ili pak hlače, što god je vama udobnije!


Zimska bjelina na proljeće? Može!Kada smo kod čizama, miksu dodajemo bijelu boju koja nastavlja biti popularna i ovog proljeća. Nosite li bijele čizme do koljena, mokasinke s petom ili pak polučizmice, realno, ne možete pogriješiti.


Bijele cipele najbolje je kombinirati sa življim bojama poput zelene i ljubičaste, dok prljavo bijele i krem nude malo više opcija za svaki dan te odlično idu uz traper ili tamnije boje.