Boje i uzorci

Ovo su definitivno najslađe i najbolje manikure za kratke nokte

Mija Dropuljić

FOTO: Instagram

FOTO: Instagram

Ove kreativne ideje dobro funkcioniraju na bilo kojoj duljini, ali su posebno efektne na kratkim noktima.Dugi nokti uvijek privlače pažnju i osvajaju zanimljivim nail artom diljem interneta, ali dizajn kratkih noktiju već je neko vrijeme u središtu pozornosti.


Ako ste netko tko nikada neće podleći trendu akrilnih noktiju, grizete nokte, jednostavno niste veliki ljubitelj dugih noktiju ili imate peh sa slabim noktima koji jednostavno neće izrasti koliko god suplemenata uzimate, ne brinite.


Donosimo najbolje ideje za iduću inspiraciju ukrašavanja upravo kratkih noktića.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Amber | Nail Artist (@popbeautynorwich)

Slatke jagode


Raspoloženje se odmah podiže uz neodoljivu manikuru nail umjetnice Amber Green. Svijetlo ružičasti lak na nekoliko noktiju i jagode koje su razasute na prozirnoj bazi na ostalim noktima zazivaju proljeće i ljeto u punom sjaju!Bowie munje


Odajte počast glazbenoj ostavštini pjevača Davida Bowieja ovim stručno oslikanim munjama. Kako bi crveno-plave munje ispale savršeno, Hannah Missen, umjetnica noktiju iza ovog dizajna, preporučuje “da označite svaku točku munje s četiri male točkice, a zatim upotrijebite super-tanki kist za detalje kako biste spojili linije i podebljajte gdje je potrebno.”


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Fleury Rose (@fleuryrosenails)Nježni smajlići


Ova ljupka manikura sa smiješkom lako se može postići sa samo tri boje – nude, žutu i crnu te s pouzdanim alatom za točkice. Ako ga nemate, možete iskoristiti i čačkalicu ili dršku četkice za sjenilo.


Nanesite nude bazni lak, zatim vrh drška četkice za sjenilo umočite u žuti lak, lagano utisnite na nokat kako bi dobili oblik smajlića, pričekajte da se osuši i pomoću čačkalice i crnog laka napravite oči i usta.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Taylor Watson (@sfpartynails)


 


Zelena kornjačevina


Podrazumijeva se da su vrhovi od oklopa kornjačevine jedan od najpopularnijih dizajna noktiju, a vjerojatno će biti i godinama koje dolaze zbog svoje bezvremenske ljepote. Umjetnik za nokte Taylor Watson ažurirao je tradicionalnu shemu tamno smeđe i žute boje kornjačevine sa zelenom pozadinom.


Kada su u pitanju tamni tragovi ljuske, Watson kaže kako su blago prozirna crna i duboko crna boja ključne za stvaranje slojeva i dubine. Ako imate samo jednu nijansu crnog laka, na aluminijskoj foliji pomiješajte kap crnog i prozirnog laka te ga nanesite na nokat kako biste dobili željeni efekt.