Makeup by Mario

Ovo se dugo čekalo: Vizažist Kim Kardashian predstavlja make up kolekciju za Sephora

Mija Dropuljić

FOTO: IG@Kim Kardashian&Makeup by Mario

FOTO: [email protected] Kardashian&Makeup by Mario

Svoj kultni status stekao je kreirajući prepoznatljivi beauty look svjetske zvijezde Kim KardashianSephora je ponosna objavila kako im se Mario Dedivanovic, poznati make up artist koji je zaslužan za takozvani Kim Kardashian beauty look, vraća, ali u posve drugoj ulozi. Naime, prije 20 godina je Dedivanovic radio u Sephori kao beauty savjetnik, a 1. listopada predstavlja svoj brend i prvu make up kolekciju – Makeup by Mario.


Mnogi su to dugo i nestrpljivo čekali. Definitivno možemo reći kako se Dedivanovic ubraja među najpoznatije make up vizažiste današnjice i bilo je samo pitanje vremena kada će svoju popularnost i znanje iskoristiti i pretočiti u vlastitu make up liniju.


No, obožavatelji su dugo morali čekati. Čini se po prvim vizualima da ih neće razočarati.
Kako je Devidanovic objasnio na kolekciji je radio od 2017. godine, a započeo je s Master Mattes paletom. Veoma zanimljiva je informacija kako je inspiraciju pronašao u bojama iz ljudskog tijela koje su vidljive pod mikroskopom.


Makeup by Mario predstavit će se za početak kolekcijom za oči koja se sastoji od 21 proizvoda te pokriva sve ono što vam je potrebno za kreiranje upečatljivog looka. Devidanovic je potvrdio kako će brend nuditi cjelokupni make up asortiman tako da možemo očekivati još brojna lansiranja.Prva kolekcija sastoji se od paleta, koje se dijele na mat, metalik i metalne nijanse, primer palete, olokve za oči, pet kistova te vlažnih maramica za skidanje šminke koje su biorazgradive te se 100 % sastoje od vode krastavca, stoga ne ostavljaju masni trak.


Ono što posebno plijeni pozornost su posve novi i inovativni proizvodi, što ukazuje na to da je Dedivanovic mislio na sve, želeći se prije svega publici predstaviti na najbolji mogući način.


Tu je tuš za oči kojem treba nevjerojatnih 15 minuta kako bi se osušio. Tako svim omogućuje dovoljno vremena da poprave eventualne pogreške nastale prilikom nanošenja.


Proizvod pod nazivom Master Crystal Reflector ima globalnu ekskluzivnu formulu te dolazi u tri boje, a ne smijemo zaboraviti neizostavni i highligher Master Secret Glow.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario)Dedivanovic je naglasio kako je u ovaj brend uložio svu svoju ušteđevinu te se našalio da će se morati vratiti roditeljima ako propadne. Nažalost, za sada je poznato da Makeup by Mario stiže u prodaju 1. listopada u Kanadi, no za sada nije poznato hoće li Sephora brend predstaviti i na drugim tržištima.


S obzirom koliko je Dedivanovic poznat, vjerujemo kako će se brend veoma brzo širiti.