Beauty trend

Ove jeseni pokažite svoje nokte jer nas čekaju najljepši trendovi!

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Novi trendovi lakova za nokte za jesen ne samo da su iznimno lijepi, već su i potpuno jednostavni za nošenjeJesen donosi pregršt trendova u ljepoti, a među njima i prekrasne manikure. Sukladno godišnjem dobu, prevladavaju tamni i zagasiti tonovi, ali unatoč tome što možda to zvuči dosadno, trendovi u manikuri su sve samo ne to. Dodatna prednost je što su svi trendovi iznimno jednostavni za izraditi kod kuće!


Tamne boje za mračne dane


Ove jeseni apsolutni klasik boja na noktima slavi svoj povratak: crna. Boja se savršeno slaže s hladnim, sumornim mjesecima i može se nositi na ekstra dugim zašiljenim noktima kao i na vrlo kratkim noktima. Ako vam se sviđa posebno privlačan, možete isprobati i trend Black French Nails. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Jin Soon Choi (@jinsoonchoi)Pedeset nijansi smeđe
Nekada nepopularna boja, smeđa je ove sezone postala pravi hit! Boja čokolade u zagasitim nijansama pokazuje kako smeđi nokti, posebice oni kraće dužine, izgledaju iznimno lijepo i elegantno.Metalik nokti za više glamura na vašim noktima


Takozvane metalik boje lakova za nokte svjetlucaju i u najmračnijim jesenskim danima i mame osmijeh na lice. Uz klasičnu zlatnu i srebrnu boju, metalik efekt visokog sjaja također je dostupan u mnogim drugim bojama od zelene preko smeđe do ružičastih tonova.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli OPI Nordic (@opi_nordic)Dugi, duži, stiletto vrhovi!


Šiljasti nokti su trend noktiju par excellence na modnim pistama svjetskih modnih tjedana. Nije bitno jesu li jednobojni ili šareni jer ovi nokti apsolutno privlače pažnju. Ako ste dovoljno sretni da imate tvrde nokte, možete ih jednostavno pustiti da rastu i isturpijati ih u skladu s tim. Za sve ostale, postoje odgovarajući umjetni nokti koje možete zalijepiti.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Julie K 🎀 Nails (@julieknailsnyc)Nakit za statement nokte


Sitni biseri i ukrasi na noktima također čine razliku u trendi manikurama. Kako biste što duže zadržali nakit za nokte, nakon lijepljenja uvijek sve zapečatite prozirnim lakom. Nokti prirodnog izgleda


Ako volite suzdržanije, ove jeseni i zime možete jednostavno koristiti prozirnu opciju. Prozirni lak osigurava čist i uredan izgled, posebno za kratke, zaobljene nokte. Ali lakovi za nokte u nude bojama također mogu staviti vaše nokte u prvi plan!


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli JINsoon (@jinsoon)