Beauty favoriti

Otkrivamo najbolje kombinacije na usnama koje ćemo nositi zimi

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Bilo da se radi o minimalističkom svakodnevnom make upu ili dramatičnom smokey eyesu, svaki make up look savršen je samo s malo boje na usnamaOsim očiju, uvijek volimo staviti fokus na usne. Olovka i ruž savršeno definiraju konture, tračak boje brzo dočarava svježinu na licu i sjaj, a s druge strane djeluje glamurozno i ​​čini usne malo većima. Ovisno o tome kako kombinirate ove proizvode, možete stvoriti različite izglede usana koji odgovaraju različitim prilikama. Bilo da su prirodno svježe ili izrazito elegantne, ovo su najbolje kombinacije usana za zimu.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)Suptilni dodir boje


Nije važno morate li i dalje obavljati poslove ili se želite naći s najboljom prijateljicom na kavi: ako ne želite izaći potpuno “goli”, već želite naglasiti usne daškom boje, kombinacija koju čine nude ili ružičasta olovka za usne (tako da usne nisu samo ocrtane, već i obojene!) i tonirani balzam za usne su ono što vam treba. Čak i kada se njega u nekom trenutku potpuno upije, olovka za usne još uvijek daje definiciju i ostavlja malo boje.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Prirodne, ali bolje!


Za ultimativni izgled prirodnih usana, preporučljivo je odabrati kombinaciju ruža za usne i sjajila koja je vrlo blizu tonu vaših usana i savršeno je usklađena. Nježni tonovi boje ruže laskaju gotovo svakom tenu i iznimno su prikladni za svakodnevnu upotrebu, a da nisu previše napadni.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli NARS Cosmetics (@narsissist)Mat usne


Ponekad tražimo malo naglašeniji look usana. Na primjer, za spoj ili odlazak na božićni party. A ruž u crvenoj boji bezvremenski je klasik koji se dobro slaže s jednobojnim outfitom u crnoj ili bijeloj boji. Kako bi ruž izgledao fantastično, optimalno pripremite usne. Prvo pilingom, a zatim balzamom za usne jer mat teksture mogu neprivlačno naglasiti stanice kože i pukotine. Zatim nanesite tekući ruž s dugotrajnim učinkom. Tada se ne morate ponovno šminkati tako često kao što je slučaj s kremastim crvenim ružem.