Daniela Bilić

“Ormar” otvoren za sve Riječanke koje traže savršenu haljinu za svečanu prigodu

Sanda Milinković

Foto: Vedran Karuza

Foto: Vedran Karuza

Trenutno u ponudi ima više od 200 haljina i kombinezona u svim bojama i različitog dizajnaNa adresi Primorska 1B smjestio se raskošan ormar pun raznobojnih haljina različitih modela za svaku prigodu i dostupan svima. Riječ je o jedinstvenom butiku čija se vlasnica, magistrica ekonomije Daniela Bilić, dosjetila zgodne priče – iznajmljivanja haljina za sve Riječanke u potrazi za savršenim outfitom u svečanim prilikama.


„Obožavam haljine i u vlastitoj sam ih kolekciji imala stotinjak pa su ih moje prijateljice uvijek posuđivale od mene.


Tako se zapravo rodila i ideja jer, zašto trošiti velike iznose na haljinu koju ćete jednom iskoristiti kada možete iznajmiti  ono što vam se sviđa?”, priča Daniela koja u šali dodaje da je cijeli život kroz kupovinu haljina ulagala u svoju karijeru.
Naziv butika došao je spontano jer je zapravo samo „preselila” svoj ormar na novu lokaciju.


Ormar trenutno u ponudi ima više od 200 haljina i kombinezona u svim bojama i različitog dizajna. Kolekciju konstantno nadopunjava novim modelima za koje vjeruje da će se svidjeti njezinim klijenticama. A ima ih mnogo!


Foto: Vedran Karuza


Besplatne individualne konzultacije
„Odaziv je fantastičan! Stižu mi mnoge žene i djevojke, pogotovo mame”, komentira Daniela objašnjavajući da je princip iznajmljivanja vrlo jednostavan – telefonski zakažete konzultacije, dođete u Ormar i zatim s vlasnicom pronalazite odgovarajući outfit za veliki trenutak pred vama.


Konzultacije i odabir haljine su  individualni tako da nećete morati čekati red ispred garderobe ili se „gužvati” s drugim klijenticama.


„Konzultacije i termin za probu su besplatni jer želim klijenticama dati dovoljno prostora i vremena da isprobaju različite modele haljina ne bi li otkrile onu savršenu”, kaže Daniela koja o haljinama, modelima i veličinama zna impresivno mnogo pa se nemojte iznenaditi ako vam odmah s vrata kaže i koji ste broj i koja bi vam boja najbolje odgovara.


„Kada radiš nešto što voliš, onda to zaista radiš s velikim ‘guštom’ i ljubavi”, komentira naše opažanje.


Foto: Vedran Karuza


 


Foto: Vedran Karuza


U planu širenje asortimana, a u ponudi i šminkanjeU ponudi su dugačke svečane haljine otvorenih i zatvorenih leđa, sa šljokicama i bez, jednobojne ili višebojne koje se presijavaju pod svijetlom. Za toplije dane i ležernije prigode tu je široka paleta kratkih cocktail haljina u žarkim bojama stvorenih za proljetna i ljetna druženja.


Osim iznajmljivanja haljina za svečane prigode, moguće je iznajmiti i poslovne kostime te kombinezone, a zakinuti neće ostati ni najmlađi. Naime, u ponudi su haljinice i odijela za prve pričesti te krizme.


„Jedan od ciljeva ‘Ormara’ je zagovaranje održivosti i promoviranje iznajmljivanja komada odjeće umjesto da svi stalno kupuju nove kombinacije koje će obući samo jednom”, dodaje Daniela.


Nakon što ste ugovorili konzultacije i pronašli odgovarajući haljinu, ostaje vam da potrošite od 20 do 70 eura, ovisno o modelu haljine i na pet dana postanete vlasnica odličnog outfita.


Nakon pet dana haljinu vraćate, a u cijenu je uključeno kemijsko čišćenje za koje se brine Daniela koja napominje da se jedna haljina ne iznajmljuje više od pet puta.


Kroz razgovor doznajemo da su odnedavno u ponudi i cipele s kojima planira proširenje asortimana tako da uz haljinu odmah imate i prikladnu obuću, ali i mogućnost dogovaranja šminkanja.


Ormar” iz kojeg ćete izaći u potpuno novom ruhu! 


Foto: Vedran Karuza


 


Foto: Vedran Karuza