Nestašni Djedica

Okitili kuću za blagdanje. Šokirali se kada su ugledali što Djedica na krovu radi

Mija Dropuljić

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Kada ukrašavanje doma za blagdane krene po zluIz Sjedinjenih Američkih Država stiže scena kao iz najboljih i najsmješnijih božićnih filmova. Obitelj je ukrasila cijeli eksterijer svoje kuće, upalila lampice i stala ispred doma kako bi uživala u idiličnom božićnom okruženju. No, onda su ugledali figuricu Djeda Božićnjaka koja je odlučila sve susjede dobro nasmijati. 


Amber Zink se izuzetno veselila ukrašavanju doma za božićne blagdane. Kuća je ukrašena šarenim lampicama, na vrhu dimnjaka nalazi se velika zvijezda, a nezaobilazan je i motiv Djeda Božićnjaka. 


No, u trenutku paljenja lampica šokirano je shvatila da njen muž nije dobro postavio ruku Djedice. Umjesto da veselo maše prolaznicima, ovaj Djedica izgleda kao da se… pa, zaključite sami. 


@ambieannzzzJust a tiny mistake. ##Christmas2021 ##Santa ##naughtylist ##fyp ##Iowa♬ Santa Claus Is Comin’ to Town – Mariah Carey“Moj muž je zaboravio ruku Djeda Božićnjaka pričvrstiti prema gore”, objasnila je žena na videu na svom TikTok profilu. 


U međuvremenu je simpatični video pregledalo preko 35 milijuna gledatelja. 


“Ili je muž zaboravio ili je legenda” samo je jedan od mnogobrojnih komentara. 


Kasnije je Amber pokazala da se muž ipak popeo na krov te pokušao namjestiti ruku u pravi položaj. Kasnije je muž priznao da je zapravo to napravio namjerno kako bi dobro nasmijao svoju ženu. Nije nasmijao samu nju…