Odličan zimski komad

Nose se bunde, a mi znamo gdje kupiti one najljepše

Mija Dropuljić

FOTO: PR

FOTO: PR

Bunde više nisu ono što su bileUnatoč tomu što su prošle dekade ipak i danas kada netko spomene bunde, često asocijacija bude na one modele iz bivše Jugoslavije. Danas su bunde puno više od toga. 


Prije svega se ne izrađuju od pravog krzna nego onog umjetnog. Cijene su stoga pristupačne te svatko danas u svom ormaru može posjedovati bundu. 


Bunde su također tijekom godina promijenile i kroj i dužinu. Danas na tržištu postoje kratke, duge, uske ili široke bunde. Također već odavno bunde nisu smeđe nego dolaze u raznim bojama. Tako možete naći ljubičaste, zelene ili nježne pink modele. 
Bunde su onaj fantastičan komad koji zaokružuje svaki večernji ili svečaniji outfit. No, već dugo se bunde ne nose samo za večernje izlaske. Kraći i manje raskošni modeli odlično pristaju i uz sportske outfit i bez problema ih možete nositi svaki dan. 


Koliko su bunde postale popularne pokazuje i ponuda high street brendova koji svake godine u svom asortimanu imaju i par modela bundi. Ni ova godina nije drugačija. Provjerili smo aktualnu ponudu i izdvojili one najljepše modele. 


Reserved (459,90 kn)


Mango (899,90 kn)


Bershka (499,90 kn)


Mango (699,90 kn)


Reserved (399,90 kn)


Zara (399,90 kn )


Bershka (499,90 kn)


Mango (899,90 kn)


Reserved (299,90 kn)


Zara (399,90 kn)