Vanilla Chai Blonde

Nježna i topla nijansa kose hit je ove jeseni

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Vanilla Chai Blonde vjerojatno je najtoplije ažuriranje boje kose za nadolazeću sezonu

Iako je ljeto proteklih dana davalo sve od sebe, ne možemo poreći da se lagano primiče kraju i ustupa mjesto pripremi za jesen. 


I to ne samo u garderobi, već i u ljepoti. Jedan od najljepših trendova boja kose za jesen je vjerojatno Vanilla Chai Blonde, a mi vam otkrivamo kako ga postići.Sitni pramenovi


Pravo beauty ljeto upotpunjeno je dodatnom porcijom sunca u kosi, a plavuše posebno blistaju u toplim mjesecima. Slana voda u kombinaciji s UV zrakama osigurava da se u kosi stvore mnogi sitni pramenovi, a mi ih želimo zadržati!


S trendom boje kose Vanilla Chai Blonde to više nije problem jer ova jesenja boja kose zadržava sunce na našoj kosi i kad dani opet postanu kraći.


Ako želite sami isprobati plavi ton, najbolje je da se obratite svom frizeru od povjerenja. Ta osoba tada može koristiti tehniku balayage kako bi stvorila odgovarajuće pramenove.


Važno je da se pepeljasto plavi tonovi, kao i svijetlosmeđi i tamniji tonovi plave stope s ledeno plavom bojom nijanse vanilije da bi cjelokupni izgled djelovao skladno i prirodno. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli • Hair By Chambers • (@hair_by_chambers)Ne gubi sjaj


Sjajna stvar kod ovog trenda bojanja kose je ta što, za razliku od mnogih drugih plavih tonova, ne morate ići u frizerski salon svaki mjesec da biste osvježili nijansu.


Tamnije plavi i smeđi tonovi osiguravaju da sve izraste relativno ravnomjerno i stoga ne gubi sjaj već nakon jednog ili dva mjeseca.