Nadasve bizaran sadržaj

Na TikToku tvrdi da je zapeo u 2027. i da je čovječanstvo izumrlo

Mija Dropuljić

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Na svom profilu pokazuje kako izgleda budućnost bez ljudiTikTok korisnik Javier na svom profilu objavljuje nadasve bizaran sadržaj. Tvrdi kako se na neki neobjašnjivi način našao u 2027. godini, jedini je živi čovjek, a struja i internet unatoč svemu i dalje radi. 


Javier pokušava upozoriti čovječanstvo da je apokalipsa udaljena svega par godina od danas. Na svom profilu je objasnio je se našao u 2027., nigdje nije bilo ljudi, samo napuštene zgrade i automobili. 


Na profilu naziva @unicosobreviviente (u prijevodu jedini preživjeli) dijeli videe od sredine veljače, a na njima je pokazao navodno napuštenu Valenciju u Španjolskoj. 


@unicosobrevivienteMINHA HISTÓRIA♬ [Suspense] Creepy and scary guitar music(813245) – Meat Pie 25“Probudio sam se u bolnici i nisam znao što se dogodilo. Danas je 13. veljača 2027. i sam sam u gradu”, napisao je u videu. 


U nastavku je objasnio kako je čovječanstvo izumrlo i kako je on jedini u shopping centrima, a kao dokaz je dao snimku prazne trgovine. Unatoč svemu police su i dalje pune odjeće. 


Idući dan je zamolio svoje pratitelje za pomoć te je objasnio da je u potrazi za ljudskim životom. 


@unicosobrevivienteResponder a @misterioespanol♬ sonido original – Único Sobreviviente


“Počeo sam gubiti nadu. Danas sam pronašao nešto za jesti. Koliko će ovo dugo trajati? U komentarima mi napišite tko bi mi mogao pomoći”, napisao je Javier. 


Kada su ga gledatelji upitali kako da i dalje ima struje i interneta, on je napisao da ne zna i da vjeruje “kako i dalje postoji neka veza između 2021. i 2027.”


@unicosobrevivienteResponder a @gatita_clarita♬ sonido original – Único Sobreviviente


Javier je nastavio redovito objavljivati materijale “svog  života iz budućnosti” te tvrdi kako se očajnički želi vratiti u sadašnjost.