Uvijek u trendu

Ovaj je model traperica idealan za niže žene, prema preporuci celebrity stilistice koja odijeva i Katie Holmes

Sanda Milinković

Foto: iStock

Foto: iStock

S obzirom na visinu, postoje neki modeli traperica koji su jednostavno stvoreni za niže žene.

Iako je najvažnije modno pravilo nositi ono u čemu se osjećate najbolje, ponekad je teško pronaći idealnu kombinaciju za određeni oblik tijela. Ponekad bi recimo voljeli da prilikom odabira traperica ne moramo skraćivati nogavice jer nam je većina modela previše dugačka.


S obzirom na visinu, postoje neki modeli traperica koji su jednostavno stvoreni za niže žene. Volimo odabrati nešto trendi, ali opće je poznato da ono što je trenutno in, ne mora svima stajati kao saliveno.


Kod biranja traperica, važno je shvatiti vlastiti oblik tijela i otkriti koji nam modeli najbolje pristaju.


Ponekad je zadatak teži nižim ženama, pa je zato Vogue napisao koji modeli idealno odgovaraju ženama s početka teksta – onima koje moraju skraćivati nogavice.


Foto: iStock

Foto: iStock


Cropp model traperica za svaku prigodu


Celebrity stilistica Julia von Boehm čije su klijentice Katie Holmes i Nicole Kidman, kaže da odjeća na ženi uvijek treba naglasiti ono što ona najviše na sebi i voli.


Upravo su zato skraćene ili “croppane” traperice jedan od najboljih modela za niže žene. Zašto? Jer vizualno izdužuju figuru i naglašavaju siluetu svojim dizajnom.


model_traperica

Foto: iStock


Ako tražite univerzalan model ovakvih traperica u kojeg ćete moći uskočiti u svim prigodama, von Boehm savjetuje odabir tamnije boje trapera.


Njezin je savjet i “zarolati” vrhove nogavica za trendi stil kojeg trenutno svi obožavaju, tako da do izražaja dođu gležnjevi.


U kombinaciji sa tenisicama, štiklama ili ravnim sandalama, noge će izgledati vizualno duže, a vi ćete biti potpuno u trendu.


Foto: iStock