Odvažan komad

Top ili flop: Pleteni top u obliku cvijeta koji plijeni poglede

Mija Dropuljić

FOTO: Bershka

FOTO: Bershka

Već dugo nismo vidjeli ovako zanimljiv ljetni gornji dioJedan od omiljenih ljetnih komada su bez konkurencije topovi. Možemo ih nositi na kratke hlače, bermude, suknje raznih veličina, a odlično pristaju i uz treger kombinezone. No, nekako topovi nikad nisu glavna zvijezda stylinga. 


Kako bi top bio statement komad mora uistinu imati izuzetno zanimljiv kroj ili detalj. U aktualnoj kolekciji high street brenda Bershka pronašli smo jedan zanimljiv komad. 

U pitanju je top u jarko narančastoj boji koja sama po sebi traži modnu odvažnost jer se ne ubraja u najpopularnije boje koje se tako lako kombiniraju. No, nije samo boja ta koja izdvaja ovaj top iz ponude. Tu je i sami materijal. U pitanu je pletivo koje je izuzetno popularno ovog ljeta. No, ono što odmah upada u oči je oblik kojeg ovaj top predstavlja, a to je veliki cvijet s laticama. Top je naprijed bogato ukrašen, dok su leđa posve gola. Ovaj top traži modnu hrabrost jer će plijeniti poglede gdje god se pojavili. Najbolje ga je nositi uz neutralne donje dijelove, a najbolji materijal je traper i lan. Top dolazi po cijeni od 159,90 kn.