Snažna poruka

Sinoćnja modna revija “Žena” oduševila je brojne Riječane. Evo kako nam je bilo

Sanda Milinković

Foto: Vedran Karuza

Foto: Vedran Karuza

Haljine od tila nosile su i minijaturne manekenkice Dorija i Leonarda te osvojile publikuDa nam do modne revije “Žena” koja se sinoć održala u Rijeci nije trebalo tek nekoliko minuta od redakcije, pomislili bi da smo usred Tjedna mode u nekoj svjetskoj prijestolnici.


Revija pod kreativnom palicom Suzane Mužić koja stoji iza brenda Lilium u suorganizaciji s Kristijanom Bečeićem iz Kancelarija bara, donijela je dašak elegancije u stari dio grada.

U reviju nas je magičnim notama uvela talentirana trinaestogodišnjakinja Gabrijela koja je zvukom violine uz note iz filma “Amelie” dodala posebnu dozu chica.


Foto galerija: Modna revija u Rijeci Foto: Vedran Karuza


“Uživat ćemo u neobičnoj reviji za koju se ideja rodila dok su Kiki i Suzi pili prvu jutarnju kavicu”, započele su voditeljice program dodavši da se kreacije Lilium salona prilagođavaju svakoj klijentici.


modna_revija_zena
Prvi dio revije bio je prepun laganih materijala idealnih za ljetne vrućine, a “manekenke” su nosile i torbe s potpisom Mara Li, Borša i Adriana Rajčić Design.


Drugim djelom prevladavale su koktel haljine od svile i satena koje pripadaju kategoriji “must – have” komada svakog ormara dok je treći izlaz bio rezerviran za glamurozne večernje haljineHaljine od tila nosile su i male manekenke Dorija i leonarda, a svojim su neodoljivim stylingom osvojile publiku.Jedna od najboljih stvari sinoćnje revije svakako je i sama poruka eventa, a to je ljubav žene prema samoj sebi, ljubav prema svim oblicima tijela i svim veličinama te neopisiva podrška koju trebamo pružiti jedna drugoj.


Iz tog razloga reviju nisu nosile manekenke na koje smo možda i previše navikli gledati već stvarne žene, majke i kraljice koje su tek dan ranije naučile hodati po crvenom tepihu.
Praćene gromoglasnim pljeskom podrške iz publike, možemo reći da im je i taj jedan dan bio sasvim dovoljan.


“Sretna sam i ponosna na vas, hvala što ste me podržale i pomogle mi da ostvarimo ovu reviju i jako sam sretna”, kazala je Suzana na kraju te posebno pohvalila svoje kćerke koje su sinoć bile u ulozi voditeljica.


Uzevši mikrofon u ruke, Kristijan je zaključio da je ovo rezultat kreativne priče koja se stvarala sa srcem.


Red revije, red violine, red ukusne ponude iz Destilerije Aura, nastup Ri Dancea te red snažnih žena, poduzetništva i prijateljstva, najbolji su i najlakši opis događaja kojeg smo sinoć dočekali s tolikim oduševljenjem.


Suzana i Kristijan mogu biti sretni i ponosni, a Riječani zasigurno zadovoljni eventom koji je obogatio modnu i kreativnu scenu grada koji teče te se nastavio uz bend Duo Brutalero.


__
Fotografije: Vedran KARUZA