Modna manifestacija

VIDEO Dašak glamura u riječkom Starom gradu: Modna revija koja je slavila stvarne žene

Sanda Milinković

SNIMIO: VEDRAN KARUZA

SNIMIO: VEDRAN KARUZA

Jedna od najboljih stvari sinoćnje revije svakako je i sama poruka eventa, a to je: ljubav žene prema samoj sebi, ljubav prema svim oblicima i svim veličinama tijela, te neopisiva podrška koju trebamo pružiti jedna drugoj.RIJEKA – Da nam do modne revije »Žena« koja se sinoć održala u Rijeci nije trebalo tek nekoliko minuta od redakcije, pomislili bismo da smo usred Tjedna mode u nekoj svjetskoj prijestolnici.


Revija pod kreativnom palicom Suzane Mužić koja stoji iza brenda Lilium u suorganizaciji s Kristijanom Bečeićem iz Kancelarija bara što se nalazi nedaleko od Osnovne škole Nikola Tesla, donijela je dašak elegancije u Stari grad. U reviju je magičnim notama uvela talentirana trinaestogodišnjakinja Gabrijela koja je zvukom violine uz note iz filma »Amelie« dodala posebnu dozu chica.

Foto galerija: Modna revija u Rijeci Foto: Vedran KaruzaPrvi dio revije bio je prepun laganih materijala idealnih za ljetne vrućine, a »manekenke« su nosile i torbe s potpisom Mara Li, Borscha i Adriana Rajčić Design. Drugim dijelom prevladavale su koktel haljine od svile i satena koje pripadaju kategoriji »must – have« komada svakog ormara dok je treći izlaz bio rezeviran za glamourozne večernje haljine. Haljine od tila nosile su i male manekenke Dorija i Leonarda, a neodoljivim stylingom osvojile su publiku.
Jedna od najboljih stvari sinoćnje revije svakako je i sama poruka eventa, a to je: ljubav žene prema samoj sebi, ljubav prema svim oblicima i svim veličinama tijela, te neopisiva podrška koju trebamo pružiti jedna drugoj. Iz tog razloga reviju su nosile stvarne žene, majke i kraljice koje su tek dan ranije naučile hodati po crvenom tepihu.


Praćene gromoglasnim pljeskom podrške iz publike, možemo reći da im je i taj jedan dan bio sasvim dovoljan.


Sadržaj nastao u suradnji: