Savršene za ljeto

Iz ovih cipela chic Francuskinje ne izlaze tijekom ljeta. I mi ih obožavamo

Mija Dropuljić

Foto: iStoc

Foto: iStoc

S ovim cipelama ne možete pogriješiti.Francuskinje i dobre modne kombinacije jednostavno idu zajedno. One su u svakom trenutku elegantne i ženstvene, svi komadi su izuzetno dobro posloženi, a čak i kada temperature dosegnu visoke razine, one ostaju vjerne svom stilu. 


One u isto vrijeme izgledaju izuzetno chic, ali vole da im je ta ista modna kombinacija udobna i da u njoj mogu provesti cijeli dan. Često ljetni outfiti predstavljaju pravi izazov. Provjerili smo brojne profile na društvenim mrežama i doznali što to ljeti od obuće nose i obožavaju Francuskinje. 


Špagerice na punu petu


Kada pomislimo na nešto elegantnije ljetne cipele, najčešće se sjetimo špagerica. One su u isto vrijeme ženstvene, romantične, ali i udobne i u njima koža diše.
Ovaj bezvremenski model u crnoj, nude ili smeđoj boji, s ukrasima poput floralnih motiva ili ptičica, pristaju savršeno uz ljetne haljine, traperice ili široke hlače.


Francuskinje obožavaju ove cipele i nose ih od jutra do večeri. Ako niste za punu petu, odlična alternativa su espadrile. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Marielle Haon (@mariellehaon)Japanke


Za nas su japanke asocijacija na more, no ne i za Francuskinje. One biraju klasične i elegantnije modele, a ne nose one sportske. Tako ove udobne cipele možete nositi u raznim prigodama.


Ovog ljeta one dolaze na platformama, u kožnom izdanju i u kontrastnim bojama. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli @camillecharriereBalerinke


Teško je spomenuti Francuskinje, a ne i balerinke. Ove cipele su svojevrsni zaštitni znak ne samo Parižanki. One su klasične, bezvremenske i pristaju uz brojne modne stilove.


Balerinke dolaze u raznim modelima, a ovog ljeta su popularne i one s malom petom. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Mélodie (@melodiebance)