Tko je misteriozni muškarac?

Let s podlogom: putnici zbunjeni zvukovima koji su dolazili iz zvučnika

Life

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Što se sve može tijekom jednog leta dogoditi…Koji je najluđi let avionom kojeg ste doživjeli? Putnik i TikTok korisnik Emerson Collins objavio je video sa svoga leta koji je nasmijao mnoge. 


Naime, iz zvučnika aviona dolazili su zvukovi koje je Emerson opisao kao mješavinu orgazma i povraćanja. Emerson je cijelo vrijeme snimao neobične zvukove koje je očigledno proizvodio neznani muškarac, a njegov performans nije nasmijao samo putnike nego i korisnike TikToka. 


Preko zvučnika se javilo i osoblje aviokompanije koje se ispričalo za neobične zvukove, no očigledno ni oni nisu znali otkuda dolaze. 
“Osoblje se trudi riješiti grešku. Molimo vas za strpljenje. Znamo da se o neobičnoj anomaliji i nitko zbog nje nije oduševljen”, objasnili su. 


@emersoncollins1


Weirdest. Flight. EVER!


♬ original sound – Emerson Collins


No, tu su bili u krivu jer je show zabavio mnoge, ne samo na letu. TikTok video je pregledan preko 140.000 puta, a izazvao je preko 5.000 komentara. 


Sudeći prema videu koji je završio slijetanjem, problem tijekom leta nije riješen. No, zato je video postao uskoro viralan te je pokazao da si često ne možemo ni zamisliti što se sve tijekom leta može dogoditi.