Ciaté London

Lansirana je nova kolekcija šminke čije je zaštitno lice preslatka Miss Piggy

Dijana Ljubanović

FOTO/Ciaté London

FOTO/Ciaté London

Povratak u djetinjstvo uz neodoljive make-up proizvode.Ciaté London upravo je lansirao potpuno novu kolekciju u čijem je središtu preslatka beauty influencerica: Miss Piggy. Nakon što je proveo nekoliko dana najavljujući novitet na društvenim mrežama, brand ljepote službeno je pustio liniju 15. listopada.


“Miss Piggy apsolutna je ikona”, rekla je Charlotte Knight, osnivačica i izvršna direktorica Ciaté Londona. “Iza ponašanja dive, bisera i rukavica, gospođica Piggy predstavlja nešto tako važno, nešto što nam je tako drago u Ciaté Londonu“, prenosi Popsugar.


Knight je nastavio: “To je vrsta moći koja vas nadahnjuje da razmišljate izvan okvira, podižući sebe i sve oko sebe, podsjećajući vas da se jednostavno zabavite – uživate i prihvatite kreativnost koja nas svakodnevno okružuje.”
Kolekcija Ciaté x Miss Piggy uključuje šest noviteta: paleta rumenila, spužvica za blendanje, ruž za usne, balzam za usne, malo ogledalo i poklon set u kojem kupci mogu sve te stvari kupiti zajedno. Kolekcija je trenutno aktivna i spremna za kupnju na CiateLondon.com.