Koje pretjerivanje

Ovaj reper je ugradio zlatne “pramenove” u kosu. I to prilično bolnom procedurom

Mija Dropuljić

FOTO: IG@dansurig

Htio je repersku potrebu za kićenjem dići na viši razinu.Jeste li ikad čuli za zlatne ekstenzije za kosu? Ne, ne šalimo se. Uistinu postoje zlatni pramenovi s kojima možete ukrasiti svoju kosu. To je učinio reper Dan Sur (23) koji tvrdi da je prva osoba na svijetu koja ima ovakvu frizuru. Mi se nadamo da će ostati i posljednja. 


Meksički reper je smatrao kako mu nisu dovoljni samo zlatni lanci oko vrata, on je htio repersku potrebu za kićenjem dići na višu razinu – i to je učinio. Odlučio je ugraditi “zlatne pramenove”. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Dan Sur (@dansurig)

Zapravo su u pitanju zlatni lanci koji se ugrađuju poput klasičnih ekstenzija. Za svoju zlatnu frizuru reper je mora ići pod nož. Proces zvuči nadasve bolno. Svaki lanac je morao biti pričvršćen, odnosno zašarafljen, u lubanju ispod same kože. Pothvatu se podvrgnuo u travnju ove godine, a sve do sada je čekao trenutak da pokaže svoju novu frizuru. 


Kako Tag24 prenosi reper je izjavio kako je htio napraviti nešto originalno, a svatko može promijeniti boju kose. On je htio biti poseban.  


Čini se da se njegova odluka isplatila. Prije nove frizure imao je svega 12.000 pratitelja na TikToku, a već sada broji preko 2 milijuna pratitelja, a broj pratitelja na Instagramu također se povećao.