Nema čekanja

Kakva usluga! Ovaj meksički restoran rješava vašu narudžbu u svega 13 sekundi

S.M.

Foto: Pexells

Foto: Pexells

Ovaj nevjerojatno impresivan rekord restorana, nitko nije srušio još od 1996. godine.Karne Garibaldi, popularni restoran smješten u Guadalajari, drži rekord Guinnessov rekord za najbrže posluživanje ikad. Od trenutka kada konobari zaprime vašu narudžbu do trenutka kada vam hrana stigne n stol, potrebno je svega 13.5 sekundi.


Ovaj nevjerojatno impresivan rekord restorana, nitko nije srušio još od 1996. godine.


No, kako im to polazi za rukom? Osim što se tradicionalna meksička jela po kojima je restoran poznat kuhaju satima, sami dolazak s hranom iz kuhinje u tako kratkom vremenu traži nevjerojatnu brzinu i koordinaciju.
“Započelo je to kao igra između konobara ne bi li vidjeli tko je među njima najbrži. Njihovo natjecanje dovelo nas je do Guinnessove knjige rekorda”, kaže Daniel Flores, menadžer restorana i njegovih šest ogranaka, a prenosi Oddity Central.


“Konobari, kuhari i čitavo naše osoblje, oni su duša kuhinje”, kaže Laura Mariaud, direktorica digitalnih komunikacija u restoranu. Dodaje da je proces koji stoji iza pripreme hrane ono što dozvoljava brzu i efikasnu dostavu zbog koje se njihova produkcija pretvorila u najbržu na svijetu.


Restoran je posjetio i popularni bloger Drew Binsky koji se i sam šokirao nevjerojatnom brzinom dostave hrane. Bloger u videu napominje da je jedan od razloga ovakvoj brzini vjerojatno taj što imaju tek jedno glavno jelo.