Praktično i lijepo

Kako zavezati remen balonera? Donosimo dva načina koja ćete odmah savladati

Lucija Sučić

Foto: Freepik

Foto: Freepik

Ili visi, ili nezgrapno pada, ili mu je čvor preglomazan...

Datumski smo, a i vremenski, usred vrckavog proljetnog vremena kada pri ruci mora biti čitav dijapazon odjeće – od kratkih rukava do balonera.


Balonere ćemo izgleda još neko vrijeme trebati imati pri ruci, a kad već spominjemo ovaj praktičan i uvijek moderan komad garderobe, valja se dotaknuti i pitanja: što sa remenom koji se uvijek nekako nađe na putu?


Ili nezgrapno pada, ili visi, ili je čvor preglomazan… Nakon nekog vremena najčešće završi u nekoliko čvorova ili pak naguran u džepove, što nije baš zgodno za vidjeti, a i isto tako nimalo nije praktično.


TikTokerica Sarah Hancock otkrila je tri načina na koji se remen može zavezati i to vrlo jednostavno, te iako je u videu prikazano vezanje straga, uvijek možete istim načinom zavezati i sprijeda.


@thesarahstories 1, 2, or 3? ✨ loving these fun ways to tie your trench coat (or any coat with a belt). Lmk your fave! ⬇️—#styletip #stylehacks #trenchcoats #howtostyle #whatsyourfavorite #springjacket #springoutfits #howiwearit #creativestyle #howtowear #fashionideas #prettybows #bowknot ♬ original sound – Sarah Hancock


Na vama je da jednostavno odaberete onaj koji vam se ponajviše sviđa, a uz malo prakse naučiti ćete ga vezati i zatvorenih očiju!