Trenutni hit

Kako prigrliti kaubojski trend baš kao i Beyoncé?

Lucija Sučić

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Pripazite, tanka je granica između kostimiranog i uravnoteženog looka!

Beyoncé je na trendovsku pozornicu najavom coutry smjera njenog sljedećeg albuma neminovno utjecala i na modu. Stoga, ako negdje u ormaru držite svoje stare kaubojke jer ne znate što s njima, sada je pravo vrijeme da ih ulaštite i pritom budete u trendu!


Kaubojska estetika stoga je trenutni hit, no tanka je granica između kostimiranog i uravnoteženog looka. Stoga donosimo nekoliko stilskih komada kako biste upotpunili look i kanalizirali vašu unutarnju kaubojku.


Kaubojske čizme


Ako tražite trendovski način za nošenje kaubojskog stila, logično je da će vam trebati – kaubojske čizme. Srećom, na policama trgovina postoji širok izbor čizama, od onih visokih pa do nižih; klasičnih i onih malo suvremenijih.


No ako su vam na umu duge traperice i lepršave haljine – razmišljajte suvremenije i inspirirajte se pjevačicom koja je trend donijela na velika vrata te odjenite kratke hlače, odvažnu suknjicu ili pak neki totalno neuobičajen odabir.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Alexandra Lapp (@alexandralapp)Odvažni pojasevi


Pojasevi su jednostavan i privlačan način za dodavanje kaubojskog toucha vašim kreacijama, poput onih sa velikim ovalnim kopčama i raznim dekoriranim kožnim dizajnima sa srebrnim ili bakrenim detaljima s kojima se možete poigravati.


Možete ga upariti s pripijenom haljinom ili općenito nekim jednostavnim outfitom kako bi remen ovdje bio u centru pažnje.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli stephsellsstyle (@stephsellsstyle)Kultni kaubojski šešir


Iako na prvu zvuči pomalo odvažno, kaubojski šešir jedan je od modnih pionira kada je u pitanju ovaj look. Nemojte se bojati malo izaći iz vaše zone komfora te odaberite šešir koji će vam istovremeno pružati zaštitu od sunca dok izgledate u trendu uz notu avangarde.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli KKQ (@kyriekillen)Bolo kravata


Bolo kravate obično se asociraju s muškom varijantom ovog stila, no to vas ne mora zaustaviti da ih nosite i vi. Možete ju stilizirati poput ogrlice koja će zbog svoje duljine naglasiti vaš dekolte.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli KENS 🍒 western fashion (@westerngringa)Srebrni i tirkizni nakit


Kada je u pitanju kaubojski look, odabir nakita suzite na tirkizni i srebrni. Ako se želite prikloniti ovoj estetici, možete krenuti putem glomaznih narukvica, nizovima tirkiznih perli ili krupnim srebrnim prstenjem.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Casey Curtis Designs (@caseycurtisdesigns)