Važna je dužina, ali...

Je li veličina važna? Ako je vjerovati ovim podacima, ovo je optimalna dužina penisa

Life

Foto/ iStock

Foto/ iStock

Skoro 5000 žena odgovorilo je na pitanje koliko centimetara je uistinu potrebnoČini se kako je odgovor na vječno pitanje o idealnoj dužini penisa napokon pronađeno! Novo istraživanje je pokazalo koju točno dužinu preferiraju žene. 


Dating portal pod nazivom Big One Dating je ispitao čak 4.761 žena po pitanju veličine penisa njihovog zadnjeg seksualnog partnera. No, zanimljivije je pitanje jesu li tijekom tog seksa svršile ili ne. Tako su htjeli doći do podatka o idealnoj veličini penisa. 


Na temelju rezultata portal je složio uspješnost postizanja orgazma ovisno o veličini penisa. Jesmo li to napokon dobili odgovor na pitanje koliko centimetara je potrebno za seksualni vrhunac?
Prema njihovim rezultatima za postizanje ženskog orgazma je optimalan penis od 20,32 centimetra. Punih 44% sudionica istraživanja je navelo kako je dostiglo orgazam upravo kod ove dužine. 


Ali, naravno da nije sve tako jednostavno. Rezultati su pokazali da veće nužno ne znači i bolje. Skoro 30% žena je označilo kako nije doživjelo orgazam s muškarcem čiji penis je dug 27.94 cm.


Penis dužine 10.16 cm je doveo do orgazma skoro 30%, dok 26% žena je doživjelo orgazam s penisom dužine 7,62 centimetra.


Osim dužine ženama je veoma bitan i opseg penisa. I tu dolazimo do odgovora na krucijalno pitanje. Naime, penis dužine 20,32 cm ujedno ima i najidealniji opseg.


Imajte na umu da ovo istraživanje nije znanstveno potvrđeno nego je i analiza odgovora određenog broja žena. Ništa u životu, pa tako i u krevetu, nije tako jednostavno i ne da se mjeriti u točnim razmjerima.