BUBE SU U TRAVI

Vjerovali ili ne, kod seksa izvan kuće Hrvate najviše brinu – kukci

Slavica Mrkić Modrić

pixabay.com

pixabay.com

»Lelo«, švedski proizvođač intimnih dodataka dao si je truda pa proveo veliko istraživanje kojim je pokušao odgovoriti na pitanje - kako se koja nacija »nosi« sa vođenjem ljubavi i prirodi? Mi dobro, ali s pripremamaRIJEKA – Prava poslastica za neobavezni »oštarija razgovor« stiže iz Švedske. Njihov »Lelo«, proizvođač intimnih dodataka dao si je truda pa proveo veliko istraživanje kojim je pokušao odgovoriti na pitanje – kako se koja nacija »nosi« sa vođenjem ljubavi i prirodi? Što bi »Lelou« da se bavi takvim stvarima? E, pa sve zbog većeg profita. I nije da im je prvi put. »Lelo« redovito istražuje i prati trendove u seksualnim navikama diljem svijeta.


Što kažu Šveđani kako mi stojimo po pitanju seksa u prirodi? E, pa sad… Neki će reći – moglo je i bolje. Pod jedan, dakako da ga i Hrvati prakticiraju, pa anketa kaže da je gotovo svaki ispitani Hrvat u dobi između 41 i 60 godine imao barem jednom seks u automobilu. Ali isto tako, anketa kaže da Hrvati po tom pitanju nisu nimalo spontani. Što bi to trebalo značiti? A što drugo nego da se za takav čin pomno pripremaju. Zvuči podosta štreberski ali tako kaže istraživanje. Kako po tom pitanju stojimo u odnosu na druge ispitivane nacije? Tko je više, a tko manje sklon avanturi u prirodi od nas? Vode Španjolci i Talijani, a Nijemci i mi čučimo na začelju. Čak 78 ispitanika reklo je kako se za seks izvan kuće uvijek priprema!


A gdje to najviše volimo činiti? Odgovor glasi – automobil. Za njega se izjasnilo čak 99 posto ispitanih Hrvata i tako zauzelo prvo mjesto na listi ljubitelja prakticiranja seksa u automobilu. Drugo mjesto zauzeli su Talijani, a treće Amarikanci. Ukoliko zavirimo u godine sunarodnjaka koji su izvojevali prvo mjesto na spomenutoj listi doznajemo da 53 posto njih pripada dobnoj skupini između 40 i 60 godina. Logično, jer u tim je godinama konfor bitna stavka, neovisno radilo se o seksu u prirodi ili udobnosti fotelje ispred TV-a.
Hrvatska ima prekrasne plaže pa nije neobično da svi Mediteranci, pa i mi, za izmjenu nježnosti preferiraju takva mjesta. U našem slučaju, nije baš da konkuriraju automobilima ali eto nas odmah iza Talijana čijih se 72 posto ispitanika odlučilo za ovu lokaciju i Španjolaca koji sa 69 posto drže drugo mjesto. »Skinuli« su nas za samo tri posto, ili 66 posto Hrvata voli seks na plaži.
Seks u bazenu? E, tu smo malo ispod svjetskog prosjeka. Samo 50 posto ispitanih izjasnilo se za tu opciju. Amerikanaca 77 posto, ali budimo realni – koliko Hrvata ima bazen u dvorištu, a koliko Amerikanaca?


Parkovi nam opet donose prvo mjesto na listi. Strastima u parku prepustilo se 66 posto Hrvata, a sa 60 posto nas prate Britanci. Mjesto koje ni jedna ispitana nacija nije »osvojila« u značajnom postotku jest avion. Svega 9,4 posto ispitanika izjasnilo se za takav vid avanture. Sa 16 posto vode Francuzi, a mi smo debelo na začelju.


I za kraj, ispitivanje švedskog proizvođača intimnih dodataka odgovara na pitanje čega se najviše boje Hrvati kad stupaju u intimne odnose u prirodi? Griješe svi oni koji pomisle na zmije, znatiželjne promatrače ili policijsku patrolu. Odgovor glasi – buba!


I što reći, osim »kondom glavu čuva«, a sprejevi i kreme protiv insekata ostatak tijela