#A’mariegirls

Naše modne influencerice obožavaju ovaj badić. Doznali smo gdje ga i po kojoj cijeni možete kupiti

Mija Dropuljić

FOTO: Instagram

FOTO: Instagram

Ženstveni i elegantni badić s potpisom modne kuće A’marie je oduševio modne influencerice, a i mi nisu imuni na njegaŠto sve žena traži od onog savršenog badića? Da joj pristaje savršeno, da ističe samo njene najbolje strane, da je ženstven, profinjen i elegantan. Ako se uz to može kombinirati i za večernji izlazak imamo ljubav na prvi, drugi i zadnji pogled.


Naše modne influencerice su pronašle taj savršeni kupaći kostim, a njega potpisuje naša modne dizajnerica Anamarija Brkić koja stoji iza renomiranog hrvatskog brenda A’marie.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ana Bacinger (@anabacinger)

Jedna od naših prvih i definitivno najpoznatijih modnih blogerica, Ana Bacinger, je jedna od zaljubljenica u predivan jednodijelni badić dubokog dekoltea i s naramenicama ukrašenim velikim mašnama.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ana Bacinger (@anabacinger)Ana trenutno boravi na Braču i upravo ovaj A’marie kupaći kostim bira i za odlazak na plažu, ali ga i brzo transformira u top za odlazak na ručak ili večeru. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Senja Vild (@senjamafn)Za A’marie badić se odlučila i fotografkinja i ljubiteljica mode Senja Vild koja se odlučila za nešto upečatljiviju boju, a jedna od ambasadorica je i poznata vizažistica Nabilah Harron


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli A’marie (@amarie_official)Dizajnerski brend nudi pregršt modela ovog badića, a svima je zajedničko jedno – profinjenost, elegancija i slavljenje ženstvenosti. Kupaći kostim s potpisom A’marie možete kupiti po cijeni od 570 kn u trgovini u centru Zagreba ili preko službenog webshopa