Za svaki kutak

H&M Home ima neodoljivu kolekciju. Prepuna je savršenih detalja za vaš dnevni boravak

Sanda Milinković

Foto: H&M Home

Foto: H&M Home

Imaju čak i super vaze za (još uvijek popularni) pampas.Vrijeme je da polako uklonimo i posljednje tragove božićnih ukrasa pa imamo osjećaj da nam dnevni boravci nakon njih izgledaju tako prazno i hladno.


Zato je tu H&M Home koji je lansirao neodoljivu kolekciju savršenih detalja kojima ćete upotpuniti svaki kutak vašeg omiljenog prostora za odmor i izležavanje.


Od ukrasnih jastuka do udobnih deka kojima se rado okružimo u ove hladne dane pa sve do klasičnih zavjesa i savršenih kutija za skladištenje sitnih stvari. U ponudi su i košare u kojima će vaš (još uvijek vrlo popularni) pampas savršeno doći do izražaja.


Pretvorite košare u vaze za pampas
Prošlogodišnja zaluđenost pampasom se nastavlja i početkom ove sezone, a dok su se mnogi odlučivali za staklene vaze, nekima je palo na pamet iskoristiti košare od ratana kao savršeno mjesto za ovu biljku.


H&M Home u ponudi ima baš takve, a osim što ih možete iskoristiti za pampas, možete ih koristiti i za spremanje udobnih dekica nakon korištenja.


Foto: H&M Home, £34.99


Foto: H&M Home, £34.99


Sitnice koje upotpunjuju prostor


U bogatoj ponudi su se pronašle i mirisne svijeće te okviri za slike, ali i lampe te malene stvarčice koje niti ne znate da vam trebaju, ali ih poželite čim ih ugledate. Poput ove neodoljive metalne kantice za zalijevanje cvijeća.


H&M Home jastuci i dekice za udobnost


Ako pripadate grupi ljudi koja obožava na svoje trosjede, kutne garniture i fotelje staviti mnoštvo ukrasnih jastuka, onda su ovi savršeni za vas. Imaju crne i nude detalje koji se odlično uklapaju u gotovo pa svaki dizajn dnevnog boravka.