Kobarid

Restoranu Hiša Franko Ane Roš treća Michelinova zvjezdica: “Naša je priča pomalo rock&roll, pomalo funky, ali vrlo elegantna priča”

Edi Prodan

Ana Roš u društvu Žarka Stilina, promotora udruge Kvarner wines snimljena proljetos

Ana Roš u društvu Žarka Stilina, promotora udruge Kvarner wines snimljena proljetos

Koliko je to veliko priznanje govori činjenica da je to ujedno i najveći broj zvjezdica koji se može ostvariti kao i činjenica da je malo restorana izvan najmoćnijih gastromomskih država svijeta koji su dosegnuli takvo priznanje

Fantastična Ana Roš, vlasnica restorana Hiša Franko u Kobaridu prema najnovijem je izvješću Michelinovog vodiča za Sloveniju dobila i treću zvjezdicu. Koliko je to veliko priznanje govori činjenica da je to ujedno i najveći broj zvjezdica koji se može ostvariti kao i činjenica da je malo restorana izvan najmoćnijih gastromomskih država svijeta koji su dosegnuli takvo priznanje. Samim tome i Slovenija se uvrstila u najprivlačnije gastro države na kugli zemaljskoj.


– Ovo je ostvarenje sna svih članova obitelji Hiše Franko. Mlada ekipa koja vrijedno radi dan za danom, godinu za godinom. Ali na kraju, nama je najvažnije usrećiti goste Hiše Franko. Nalazimo se na mjestu koje malo tko zna i zahvalni smo svakome tko dođe uživati ​​u našim prekrasnim kreacijama, pogotovo zimi, kada su svi kamini upaljeni, a restoran izgleda još više čarobno. Možemo li bolje? Uvijek. I to dokazujemo svake godine. Naša priča na krajnjem zapadu Slovenije pomalo je rock&roll, pomalo funky, ali vrlo elegantna priča. I to je naša priča, istaknula je Ana Roš.


Na priloženoj fotografiji Ana Roš je u društvu Žarka Stilina, promotora udruge Kvarner wines snimljenoj proljetos na rovinjskom Weekend Food Festivalu dok je s odobravanjem kušala Kuryktu, vino Antuna Katunara.